13 maig 2018

El juvenil disputarà una nova final de la Copa Catalunya

El juvenil de Catgas Energia jugarà per segon any consecutiu la final de la Copa Catalunya després de guanyar al FS Montcada (3-9) i podrà defensar el títol del passat any de nou davant el FC Barcelona. D’altra banda Martí Antolin, Pol Cano i Jorge Pérez es van quedar a les portes de la final del Campionat d’Espanya infantil després de cedir contra Regió de Múrcia (4-6).

Catgas Energia juvenil lluitarà per reeditar el títol de Copa Catalunya que va conquistar brillantment la passada temporada. I com en el 2017 el seu rival serà el FC Barcelona. En semfiinals a partit únic i amb el factor pista en contra, els colomencs es van desfer de FS Montcada (3-9) amb gols de Francisco (3), Hicham (2), Abdel (2), Dylan i Xavi.

El primer temps va ser molt igualat perquè encara que el nostre equip va jugar bé, amb una excel·lent pressió, no va estar encertat en la definició malgrat les moltes ocasions de gol que es van crear. Catgas Energia va remuntar el gol local i es va marxar al descans amb un empat (2-2) gràcies a un penal que no va existir per unes suposades mans d’Hicham.

A la segona part amb els homes de José Luis Cala molt endollats, tres gols en tres minuts (del 26 al 29) van obligar a Montcada a prendre riscos amb l’atac de cinc. Una bona defensa va permetre a Catgas Energia fer altres tres gols més que van acabar per sentenciar el partit a manca de 8 minuts. D’aquí al final es va conservar la pilota i es va deixar passar el temps encara que es va acabar per arrodonir la victòria amb el novè gol.

Els nostres infantils a les portes de la final del Campionat d’Espanya

Els jugadors de Catgas Energia, Martí Antolin, Jorge Pérez i Pol Cano, es van quedar a prop de disputar amb Catalunya la final del Campionat d’Espanya infantil. En la fase de grups el combinat català va derrotar amb claredat a Ceuta (12-0), amb un gol de Pol i un altre de Jorge, i amb solvència a Madrid (3-0) amb el porter Martí Antolin anotant per tancar el partit. No obstant això en les semifinals Catalunya es va topar amb Regió de Múrcia i va acabar perdent (4-6) amb Pol tornant a marcar.

La resta de resultats de la base del cap de setmana:

• Femení: EFS Jordi Torras 2 – Catgas Energia  2 (Gols: Cris, pp)
  • Cadet: Catgas Energia 1 – FC Barcelona 6 (Gol: Adri)
  • Aleví: Catgas Energia 3 – CFS Sant Andreu de la Barca 1 (Gols: Salgado, Julen, Naïm)