28 abr. 2024

El juvenil és campió de Lliga i el benjamí a la Final a quatre del Campionat de Catalunya

El juvenil es va proclamar campió de Lliga després d’imposar-se amb solvència a l’Eixample (8-2) malgrat un primer temps complicat. La nostra victòria combinada amb la inesperada ensopegada del Barça, en la pista del Futsal Vicentí, va permetre alçar-se amb el títol a tres jornades per al final de la Lliga. El filial va perdre en la pista de FS Picassent (6-3), rival directe, i va posar fi a una ratxa d’onze partits sense conèixer la derrota. Van anotar per part colomenca, Néstor, Víctor Pérez i Aitor. El femení va cedir en la seva visita a Sant Quirze (2-1). Finalment, el benjamí es va classificar per a jugar la Final a quatre del Campionat de Catalunya. També van guanyar cadet, infantil, aleví i minibenjamí mentre que el juvenil femení va caure a casa contra el Futsal Iris Badalona.

El benjamí lluitarà pel Campionat de Catalunya

El juvenil d’Industrias Santa Coloma ja és campió de Lliga. Al conjunt de Miguel Ángel Tabarés li han sobrat tres jornades de la fase regular per a fer-se amb un campionat que és el just premi a una gran temporada.

El primer temps davant Eixample va ser molt més equilibrat del que va acabar sent el partit. El nostre equip es va avançar amb dos gols que van ser neutralitzats per culpa de dos errors locals, encara que Industrias va marxar al descans amb un mínim avantatge (3-2). La segona part va ser de domini colomenc que va acabar golejant al seu rival gràcies a l’encert de Víctor Sánchez (2), Jorge, Jose, Cepeda, Miki, Coleto i un altre en pròpia porteria. Amb els deures fets en Lliga ara toca centrar-se en la Copa Catalunya i a l’Hospitalet Bellsport el seu següent adversari en aquesta competició.

Al filial no li va ser suficient amb una gran primera part, potser la millor d’aquesta temporada, per a aconseguir treure quelcom positiu de la seva visita a Picassent. L’equip de Jorge Vargas perdia al descans (2-1) producte de dues accions molt desafortunades que van acabar en gol. Amb aquest resultat injust es va iniciar una segona meitat en la qual el partit es va igualar. Els valencians van ser més letals en atac. Les àrees van acabar per decidir qui s’emportava els tres punts. L’eficàcia local va ser determinant.

El femení va perdre davant el Sant Quirze en un partit en el qual va marcar Paula. Malgrat tenir el control del partit, dues desconnexions li van costar dos gols al nostre equip que suma ja tres derrotes consecutives. En la segona part es va incrementar el ritme i la intensitat, però la falta d’encert va condemnar al conjunt de Jordi Segura que es va quedar sense puntuar.

D’altra banda, el juvenil femení va perdre a casa davant Futsal Iris Badalona (1-5) amb un gol de Julia. El cadet va vèncer al Futsal Mataró (5-4) amb Jan (3), Pol i Delcan com a golejadors, l’infantil va guanyar amb autoritat a Futsal Arenys de Mar (6-1) amb els gols de Teo Domínguez (2), Leo Cuartero (2), Xavi Molist i Roger Gallego, i l’aleví es va imposar al Futsal Iris Badalona (2-0) gràcies al doblet de Bruno.

Finalment, el benjamí va guanyar les semifinals a quatre del Campionat de Catalunya després de vèncer al FS Ripollet i al Sant Joan Vilassar i s’ha classificat per a jugar la Final. El minibenjamí va començar amb bon peu la fase d’eliminatòries de la Copa Catalunya derrotant al CCR Gavà.