03 abr. 2023

El juvenil es retroba amb la victòria

Una altra jornada per a la base en què competien tots els nostres equips excepte el filial. Bones sensacions pels nostres equips entre els quals destaquen les victòries de juvenil, cadet, infantil i aleví.

L’aleví celebrant la victòria a casa

El femení va disputar el partit a Santa Coloma, on no va aconseguir sumar punts contra el Sabadell, que es va endur la victòria amb un marcador d’1-4.
El tècnic, Jordi Segura, va assenyalar que “el matx va començar amb les jugadores í una mica desconnectades i l’equip local va aprofitar l’oportunitat per marcar dos gols ràpidament.” Tot i el desavantatge, el femení va aconseguir millorar la seva actitud a la pista i va poder retallar distàncies al marcador abans del descans gràcies al gol de Marta Gutiérrez.
A la segona part, tots dos equips van tenir oportunitats de marcar però van ser els errors a l’últim minut del femení els que van permetre al Sabadell ampliar el seu avantatge al marcador amb dos gols més. Segura va reflexionar sobre l’estat de l’equip i va apuntar que “el femení ha de continuar treballant de valent per afrontar el tram final de la temporada amb l’objectiu d’assegurar una bona posició a la classificació. Tot i la derrota, l’equip té la capacitat de revertir la situació.”

El juvenil va vèncer per 6-2 el FS Ripollet al Pavelló Nou en un partit dominat en tot moment per l’equip local. Els gols van ser obra de Víctor Ramos, dues vegades, Molist, també dues vegades, Akim i Víctor.

Després de diversos partits sense aconseguir la victòria i no realitzar un joc vistós durant el matx, el tècnic Miguel Ángel Tabarés va destacar que el juvenil es va mostrar seriós en el seu joc “i va aconseguir anar obrint distàncies al marcador fins arribar al 6-0. Tot i que Ripollet va generar perill en algunes contres, no va ser fins al darrer minut del partit que van aconseguir marcar dos gols i maquillar el resultat final.”

Per la seva banda, el cadet va superar per 6-4 les Corts UBAE a casa, mentre que l’infantil també va aconseguir la victòria després de vèncer el FS Castelldefels al Pavelló Nou (8-2). L’aleví va aconseguir tres punts a Santa Coloma gràcies al triomf (9-0) contra Unió Martorell.

Pel que fa al benjamí, no va puntuar en el seu partit de campionat de Catalunya disputat divendres davant de l’Iris Badalona. I el minibenjamí va perdre davant el FS Olesa.