12 oct. 2019

El juvenil ja és lider

Industrias Santa Coloma B va desaprofitar un 3-1 al descans amb gols de Dylan (2) i Hermosel i va tornar a perdre, aquest cop a casa i contra Futsal Lleida (3-4). El nostre filial és el cuer de la classificació i no acaba de reaccionar. El femení va sumar la seva segona victòria (0-3) contra Ciutat Mataró gràcies a l’encert ofensiu de María, Joana i Silvia ja és primer a la Lliga.  Per últim el juvenil es va imposar amb contundència al CFS Montcada (3-10) amb gols de Ceci (3), Vaca (2), Abde (2), Víctor, Adri, Marc i Joan  i és lider després de guanyar tot els partits que ha jugat fins ara.

El nostre filial va tenir molt a prop el seu primer triomf a la Lliga. De fet l’equip de Jacob Bustamante guanyava al descans 3-1 molt conscient de que hi havia molt en joc. A la segona part el guió va canviar totalment. Futsal Lleida va passar a dominar el partit i aprofitant una errada infantil va fer el segon gol (3-2). A la recta final Industrias B va veure com el rival empatava després d’una jugada individual i en una acció d’estratègia capgirava el marcador (3-4). L’equip molt nerviós ho va intentar amb el joc de cinc però no va poder marcar en les dues ocasions clares de que va disposar.

El femení amb 11 gols a favor i cap en contra ja és lider al grup 1 de Primera Divisió. En aquestes dues primeres jornades Industrias Santa Coloma està demostrant que s’ha pres molt seriosament el seu retorn a la Divisió d’Honor, un dels objectius de la temporada. De moment aquest inici convida a l’optimisme encara que hi ha molt camí a fer.

El juvenil amb un gran inici de partit, ja tenía tres gols d’avantatge al minut 6 de partit, va sumar altres tres punts en la seva visita a Montcada. El primer temps va ser de domini absolut del nostre equip que va deixar l’enfrontament sentenciat a la mitja part (0-5). La reacció local al segon temps amb un parcial de 3-5 va maquillar una mica el resultat.