09 juny 2018

El juvenil no pot revalidar la Copa Catalunya que s’endu el Barça (2-4)

El juvenil de Catgas Energia no va poder reeditar el títol de campió de la Copa Catalunya després de perdre contra el FC Barcelona (2-4). El nostre equip va presentar batalla però es va trobar amb un rival en un estat de gràcia que li va permetre imposar gairebé sempre el ritme del partit encara que els colomencs no es van rendir fins al final.

El Barça va impedir que Catgas Energia pogués revalidar la Copa Catalunya que el passat any va conquistar brillantment. Els de Cala ho van intentar tot però el control del partit i les ocasions més clares van ser barcelonistes. El partit va començar amb molta intensitat, pressió alta per part de tots dos equips però sense encert atacant. La concentració defensiva d’aquests primers minuts delatava el que hi havia en joc. A mesura que va avançar l’encontre els jugadors de Xavi Ruiz van començar a avisar amb un tir d’Aleix a la creueta i una pilota al pal de Jaime. Fins que va arribar el primer gol en una acció en la qual un jugador de Catgas Energia va desviar una rematada que va acabar a la porteria de Borja Puerta (12’). Cinc minuts després Bernat Povill feia el 0-2 amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part la sensació de superioritat el Barça es va incrementar. Les arribades a l’àrea colomenca es van succeir donant-li molta feina a Borja Puerta, el millor jugador de la final. El tercer gol, obra d’Aleix Ripoll va suposar un punt d’inflexió en el partit. Lluny de sentenciar la final, un gran gol de Dylan, va rearmar anímicamene a Catgas Energia. La cinquena falta va condicionar el treball defensiu del nostre equip i amb un Borja Puerta engegantit, evitant amb diverses intervencions la sentència, a falta de 3’24” per a la conclusió, es va optar per l’atac amb superioritat numèrica amb Dylan jugant de porter. Els barcelonistes ho van defensar bé i a més ho van neutralitzar amb una llarga i precisa circulació que només va permetre a Abdel a manca de 13” anotar el 2-3. El gol de Dani Fernández que tancava el partit va certificar la victòria blaugrana.