22 abr. 2024

El juvenil segella la classificació per al Campionat d’Espanya

El filial va aconseguir un valuós punt davant de l’Hospitalet Bellvitge i va sumar la seva onzena jornada consecutiva sense perdre. El sènior femení va perdre contra Futsal Mataró (4-6) i el juvenil va guanyar per mantenir-se líder i assegurar-se la plaça per al Campionat d’Espanya. Cadet i benjamí van guanyar els seus partits en una jornada en què juvenil femení, infantil, aleví i minibenjamí no van tenir partit.

El benjamí es classificà per a les semifinals del Campionat de Catalunya

Industrias B va aconseguir un valuós punt davant un rival molt complicat i un dels equips que es troba en millor forma de la lliga com Hospitalet Bellvitge. La primera part va ser molt igualada, però l’equip de Jorge Vargas va estar molt bé, tant en defensa com en atac, va generar moltes ocasions i se’n va anar al descans guanyant 4-1. La segona part va començar amb la mateixa tònica i el filial es va arribar a posar un 5-1 quan faltaven 15 minuts, però Bellvitge va aconseguir igualar el marcador atacant de cinc i amb un gol fortuït a l’últim minut. Joan (2), Paterna i Mati van ser els autors dels gols colomencs completat amb un en pròpia porteria.

El sènior femení va caure davant Futsal Mataró (4-6) en un partit atractiu amb moltes anades i vingudes. Les jugadores de Jordi Segura es van posar per davant després d’una gran transició ofensiva, però les visitants van capgirar el marcador abans del descans. A la segona part, l’equip va fer un pas endavant, va arribar a empatar i va gaudir d’oportunitats per posar-se per davant, però un minut de desconnexió va acabar costant-li la derrota a Industrias. Alba Selma, Leyre, Paula i Nair van ser les golejadores del nostre equip.

El juvenil va sumar la vuitena victòria consecutiva després de superar al Salou (2-7) amb gols de José (3), Miki, Coleto, Alex Ferrer i Molist. Els de Miguel Ángel Tabares van afrontar el partit a pista del cuer amb molta serietat i en els primers deu minuts ja guanyaven 0-4. El partit va ser dominat clarament pels colomencs, amb atacs i gols constants, i només es va veure trencat per algun contraatac dels locals. Amb aquesta victòria i els resultats de la jornada, el juvenil s’assegura la plaça al Campionat d’Espanya 2024 i afronta els darrers quatre partits de lliga líder amb totes les opcions de fer-se amb el títol.

Finalment, el cadet es va imposar a Covisa Manresa (2-5) amb gols de Luca, Pruna, Marcos, Jan i Angel, mentre que el benjamí va guanyar Sant Sadurni i ja és a semifinals del Campionat de Catalunya.