28 gen. 2018

El juvenil segueix imparable i guanya al lider (7-4)

Catgas Energia B va golejar a AE Bellsport (7-1) en un partit que es va resoldre a la segona part gràcies a l’estratègia i que va acabar en golejada amb l’encert de Chechi (2), Vall (2), Marc, Orellana i un en pròpia porteria. El nostre filial és cinquè a la classificació. Per la seva banda el juvenil va tornar a guanyar aquesta vegada davant el líder, Futsal Mataró (7-4), i amplia la seva magnífica ratxa a cinc victòries consecutives col·locant-se en la part alta de la classificació. Per part colomenca van anotar Hicham (2), Dylan (2), Borja, Abdel i Mario Silva.

El filial de Catgas Energia no ho va tenir gens senzill davant AE Bellsport malgrat el que va assenyalar el marcador final. La primera part va ser molt igualada. Es van avançar els homes de Víctor Delgado però abans d’arribar al descans van empatar els visitants. En el segon temps els locals molt més endollats van trencar el partit als 5 minuts amb dos corners que van acabar en gol. Orellana i Marc van situar un 5-1 que va deixar el partit liquidat i quan el rival va buscar una reacció amb l’atac de cinc, Catgas Energia B va marcar altres dos gols més.

D’altra banda el juvenil va sumar la seva cinquena victòria consecutiva en un partit en el qual va haver de remuntar un marcador advers (1-3) a la conclusió de la primera part. Va ser a la segona meitat quan Catgas Energia va jugar els seus millors minuts a força d’una gran defensa i amb molta intensitat. L’equip en atac va elaborar bé i va finalitzar millor. En resum es va competir a un gran nivell per derrotar al lider de la competició i poder seguir escalant posicions a la classificació.

El femení ha perdut aquesta tarda contra EFS Jordi Sánchez (2-4) amb un doblet de Sandra. Pel que fa al cadet en partit ajornat de la jornada 13 va perdre contra el FC Barcelona (11-1 Vaca).

Finalment els resultats del nostre prebenjamí a la Fase final disputada aquest diumenge a Blanes han estat aquests: