21 febr. 2022

El repte ara és guanyar a Anaitasuna

Industrias Santa Coloma, gairebé sense temps per a descansar, afronta aquest dimarts a Anaitasuna (20.00) un dels dos partits que li resten per jugar per a completar la primera volta de la Lliga. Després de l’important triomf a Jaén, el nostre equip pretén apurar les seves escasses opcions de ficar-se a la Copa d’Espanya guanyant a un rival directe, Osasuna Magna.

Sepe torna després de perdre’s l’encontre a Jaén

Guanyar a Pamplona no és fàcil. Només cal recordar una dada per ser conscients de la dificultat del partit que aquest dimarts enfrontarà a Osasuna Magna amb Industrias Santa Coloma. El nostre equip rendeix visita a una de les pistes que tradicionalment pitjor se li ha donat a la categoria. Des del seu retorn a Primera Divisió (temporada 2008-09), Industrias ha jugat 13 partits i només ha aconseguit 3 empats. El més recent la passada campanya (2-2) amb remuntada en els últims cinc minuts.

Amb vent a favor després de la gran victòria obtinguda a l’Olivo Arena, Industrias tractarà de mantenir les seves mínimes possibilitats de ser vuitè a la classificació. I guanyar és l’únic camí.

Javi Rodríguez recupera a Sepe, que no va jugar a Jaén, però manté la baixa del porter Mario. El tècnic ha decidit descartar a Bermusell i manté en la convocatòria al meta del filial, Lluís.

Els jugadors que es desplacen són:

Borja y Lluis (porters), Uri Santos, David Peña, Sepe, Rufino, Cardona, David Álvarez, Corso, Drahovský, Verdejo i Khalid.

Dues setmanes de màxima intensitat
El nostre equip afrontarà 4 partits en 12 dies. Aquesta setmana els dos ajornats per COVID19, aquest dimarts Osasuna Magna i el diumenge a casa contra Manzanares FS a les 13 hores. La setmana vinent haurà de jugar una altra vegada contra Osasuna Magna però a Santa Coloma l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei (dimecres 2 de març a les 20.00), i en Lliga seguint l’ordre natural del calendari contra Futbol Emotion Zaragoza (dissabte 5 de març a les 19.00).

Per cert abans de saber si passa o no la següent ronda de la Copa del Rei, el nostre equip coneixerà el seu possible pròxim rival de quarts de final aquest diumenge en el descans de la Final de la Supercopa que és quan la RFEF ha programat el sorteig.