25 oct. 2017

Eliminació prematura davant el Rivas Futsal (4-3)

Eliminació prematura de Catgas Energia a la Copa del Rei. El Rivas Futsal va repetir la gesta deixant fora de la competició a un altre Primera Divisió. Els de David Ramos van remuntar dues vegades un marcador advers (0-2 i 2-3) en un pavelló amb una tremenda pressió ambiental. Óscar Redondo va ser expulsat i el nostre equip no va aprofitar una superioritat numèrica en els últims minuts de partit. Fran Conde va decidir des dels 10 metres.

Inici intens del partit amb les primeres ocasions per al nostre equip en botes d’Ari Santos i Corso. En aquests primers minuts Catgas Energia es va carregar ràpidament de faltes el que va condicionar la tasca defensiva. El gran gol de Juan Carlos (min 7) va donar pas a un parell de bones intervencions d’un inspirat Abraham fins que Pol Pacheco va obrir una petita bretxa al marcador (min 13). Dos minuts més tard els locals van trobar premi a la seva insistència amb Samu Carrillo. Una pilota al pal de Pablo Ibarra i la cinquena falta a 3’26” per al descans va complicar el final d’aquest primer temps. Mario va evitar un gol en la mateixa línia de meta, Pol Pacheco no va poder resoldre un mà a mà davant Javi i Dani va tenir l’última ocasió per als madrilenys però la seva rematada es va perdre per sobre del travesser.

La represa va venir marcada per l’expulsió d’un dels nostres entrenadors, Óscar Redondo, assenyalada per la taula de cronometradors a la parella arbitral. El gol de Pablo Mel (min 24) va significar un empat que Catgas Energia va saber digerir bé. Malgrat la tremenda pressió ambiental, Pol Pacheco va tornar a posar als colomencs per davant al marcador. Arran del 2-3 van arribar els millors minuts visitants amb diverses oportunitats clares que no van cristal·litzar en gol. La reacció local amb un nou gol de Pablo Mel a 6 minuts per al final va obrir una fase d’incertesa i molts nervis. El Rivas va superar una expulsió sense encaixar i amb Catgas Energia amb cinc faltes d’equip va aprofitar un 10 metres a través de Fran Conde per guanyar el partit (4-3).