17 set. 2020

Empat a Zaragoza (3-3)

Empat a Zaragoza en un partit amb una part per a cada equip. Industrias Santa Coloma va ser superior abans d’arribar al descans i ho va traduir amb un 0-2 gràcies a l’encert de Llamas i Bruno Petry. En el segon temps va arribar la reacció local que va capgirar el marcador però els colomencs van saber superar aquesta adversitat i David, en una jugada de pissarra, va signar el 3-3 final.

Formació d’Industrias Santa Coloma al Siglo XXI

Javi Rodríguez va repetir el cinc inicial del passat dimarts amb Verdejo en el lloc de Drahovsky però amb Borja en la porteria per Mario. En l’arrencada del partit Industrias Santa Coloma va començar decidit a posar-se per davant al marcador. Sepe en un mà a mà i Verdejo amb un fort tir al qual va respondre excel·lentment Dani Álvarez a la porteria aragonesa, van tenir les primeres oportunitats. La millor posada en escena dels colomencs, dominant i amb ocasions, va obligar a David Marín a demanar temps mort buscant una reacció en el seu equip. Ortego va estar a punt de marcar amb una rematada al travesser però immediatament després va anotar Llamas, després de superar al porter i gairebé sense angle (0-1 min.8). Després d’inaugurar el marcador es van igualar les forces, va arribar la cinquena falta d’equip dels colomencs i Bruno Petry va fer el segon gol del partit en aprofitar una pilota perduda a l’àrea (0-2 min.11). Van aguantar sense problemes l’avantatge en aquesta primera meitat i malgrat que el partit es va equilibrar quant a domini, no va haver-hi ocasions destacables.

Advertits pel succeït a Peníscola, Industrias va sortir a la segona part amb la intenció de no repetir els mateixos errors. El control era dels locals però sense arribar a la porteria de Borja. Fins que en el minut 26 Richi Felipe va escurçar distàncies. Va tractar de reaccionar l’equip de Javi Rodríguez i Llamas va posar a prova a Iván Bernad que va evitar el tercer. Una doble ocasió que va néixer en una jugada assajada va ser el preludi de l’empat obra de Jamur (2-2) amb un tir creuat finalitzant una contra (min.28). Els nervis van aflorar i Borja que va evitar el tercer de Dian Luka no va tenir la mateixa sort davant Eloy Rojas (min.33). Els saragossans havien aconseguit remuntar (3-2). El nostre equip no es va deixar anar i una acció d’estratègia va servir perquè el capi David establís un nou empat. Futbol Emotion Zaragoza ho va intentar jugant de cinc (a 1’45” per al final) però en canvi va ser Bruno Petry amb una rematada de cap qui va poder aconseguir el gol de la victòria colomenca. La intervenció d’Iván Bernad ho va impedir.