24 set. 2017

Empat del filial, derrota del juvenil i debut de cadet, infantil i aleví

Catgas Energia B va salvar un punt en la seva visita a Hospitalet (4-4) encara que el preu va ser molt car a causa de les lesions d’Orellana i Vallverdú. El juvenil va caure a casa (0-2) en un partit en el qual va estar negat davant el gol contra un rival que va tenir suficient amb l’ordre defensiu i la intensitat per endur-se la victòria. Aquest cap de setmana van iniciar la competició el cadet, infantil i aleví.

El nostre filial va arrossegar una dolenta primera meitat i va estar a punt de perdre contra L’Hospitalet Bellsport en un partit que en el qual cedia 3-0 als 13 minuts de joc. Un gol a la sortida d’un córner, a 2 minuts per arribar al descans, li va donar vida a l’equip de Victor Delgado que va millorar i molt en la segona part. El domini va ser colomenc  però el marcador sempre va ser favorable als locals, així que l’empat final es pot considerar com a positiu. Van marcar Roger (2), Marc Enric i Chechi. El pitjor del partit van ser les lesions d’Orellana (esquinç de turmell) i Vallverdú (esquinç de colze).

Per la seva banda el juvenil no va tenir una bona tarda sobretot en l’aspecte ofensiu en el qual els nostres jugadors van tenir moltes ocasions clares de gol. La pilota no va voler entrar i malgrat que la possessió va ser del conjunt de José Luis Cala, Entreculturas Montesión, es va anar creixent amb el pas dels minuts i va acabar imposant-se gràcies a l’ordre defensiu i la intensitat que va desplegar al llarg dels 40 minuts de l’encontre.

Finalment el cadet va guanyar amb solvència al Futsal Mataró (4-1) amb gols de Vaca (2), Javi i Joan, l’infantil va perdre davant el Natació Sabadell (3-4) malgrat que van anotar Pol, Raúl González i Sergi i l’aleví va golejar al FS Castelldefels (12-1) amb Salgado (3), Victor (3), Romeo, Naim, Busi, Morales i Hugo com a golejadors.