05 ag. 2023

Empat en el primer test de pretemporada (4-4)

El primer test de pretemporada d’Industrias Santa Coloma es va saldar amb empat davant Servigroup Peníscola (4-4). En un partit amb diverses alternatives en el qual van debutar tots els fitxatges (Tolrà, Hirata i Álex Lluch) i van tenir els seus minuts els jugadors del filial, Adri Sánchez i Ibán Reyes, els gols van portar la signatura de Khalid (2), a la primera part, i Verdejo (2), al segon temps. Xavi Closas va utilitzar a tots els convocats.

Tolrà i Uri Santos feliciten a Khalid després d’un dels seus gols

El primer temps va ser de domini territorial del nostre equip que va portar la iniciativa i que va disposar de les primeres ocasions a través de David Peña i Povill. No obstant això la primera arribada visitant va acabar en gol. Una passada de Gus des de la seva àrea va ser aprofitada per Juanqui que va marcar de cap sorprenent a Borja.

La reacció colomenca va ser ràpida i Borja en una incorporació a l’atac va assistir a Khalid que va aprofitar la superioritat numèrica per a girar-se i des de la frontal de l’àrea connectar un fort xut que va significar l’1-1.

Industrias Santa Coloma va fer servir una pressió alta gairebé tot el partit i fruit d’aquesta intensitat Khalid va tornar a anotar (2-1). Els de Xavi Closas van remuntar però Peníscola es va refer i amb un tir exterior de Plaza i un robatori de Salidié van aconseguir, una altra vegada, posar-se per davant al marcador (2-3) abans d’arribar al descans. A més, els de Santi Valladares van salvar el bonus de les cinc faltes aguantant els últims 8 minuts d’aquest període.

Una triple oportunitat local, que va néixer en un córner botat per Marc Tolrà amb Nil i Hirata com a protagonistes, es va quedar sense premi en els segons finals d’aquesta primera meitat.

A la represa, i sobretot amb l’entrada d’Álex Lluch per Iban Reyes a la porteria, Industrias va buscar l’empat amb ocasions clares per a Povill, Hirata i Khalid amb una pilota estavellada al pal.

En aquest període la cinquena falta dels castellonencs sí va acabar sent clau. Va empatar Verdejo en culminar una jugada col·lectiva finalitzant amb una mica de fortuna per a col·locar el 3-3 en el lluminós del Pavelló Nou. Una falta sobre el capità Corso li va permetre a Verdejo marcar des dels 10 metres a manca de 52” per acabar l’encontre.

Santi Valladares va demanar temps mort, va ordenar l’atac de cinc i malgrat que Uri Santos va poder sentenciar el partit, una mala elecció en la pressió alta, ben salvada per Peníscola, li va donar a Luciano la possibilitat d’igualar el xoc a falta de cinc segons per a la conclusió del mateix.