26 març 2017

Empate del filial (3-3) i victòria del juvenil (3-1)

Catgas Energia B va empatar a casa davant la Barceloneta (3-3) en un partit en el qual els visitants van ser superiors, més intensos i van tenir més encert sobretot el primer temps. Al descans el marcador assenyalava un preocupant 1-3. La segona part va ser més igualada i la reacció del nostre filial es va traduir en un empat que va arribar atacant de cinc i a falta de 40 segons per a la conclusió. Els gols de Catgas B van ser anotats per Aaron, Hinojosa i en pròpia porteria.

Per la seva banda el juvenil va vèncer al Montcada (3-1) amb gols de Paredes, Dylan i Carles. Els de Cala van jugar millor en la primera meitat no obstant això no van plasmar en gols les ocasions que van arribar a generar. En el segon període van arribar els gols més producte de les transicions que de l’elaboració malgrat que l’equip es va carregar de faltes molt ràpid i això va complicar el partit.