15 des. 2020

Ensurt inicial i remuntada amb triplet de Drahovský (3-6)

Industrias Santa Coloma va aconseguir la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei després de vèncer al Sala 5 Martorell per 3-6 en un partit molt dur i que es va decidir en el segon temps. Drahovský (3), David Álvarez i Cardona (2) van ser els golejadors de l’equip colomenc.

Drahovský protagonista de la remuntada d’Industrias Santa Coloma a Martorell

L’equip sabia que no seria una eliminatòria fàcil i que hauria de suar i treballar de valent per aconseguir certificar el seu pas a quarts. En els primers compassos va jugar amb paciència, tenint la possessió de la pilota i creant les primeres ocasions amb Khalid, Drahovský i David. El Sala 5 Martorell va crear perill a la porteria de Borja al contraatac o en jugada d’estratègia, precisament així és com va arribar el primer gol. Ramón, al minut 6, va anotar de penal en una acció protestada perquè Bermusell va cometre clarament la falta fora de l’àrea.

A Industrias li va costar reaccionar i Fouad ho va aprofitar per fer el 2-0. Immediatament Javi Rodríguez va sol·licitar temps mort per a posar ordre, i va funcionar. Drahovský no va fallar a la seva cita amb el gol i després d’un servei de banda d’Uri Santos, va retallar distàncies al marcador. Tots dos conjunts van tenir oportunitats de perill abans del descans i va ser de nou l’eslovac qui va marcar la diferència anotant l’empat des dels deu metres.

En el segon temps, els colomencs van ser superiors i amb el pas dels minuts es va reflectir al marcador. David Álvarez, que va tenir moltes ocasions durant tot el partit, va aconseguir un gol important anímicament per a l’equip al minut 28, aprofitant una passada de Cardona dins de l’àrea.

En un minut de bogeria, es van veure 3 gols a Martorell. Cristian va tornar a posar el marcador en taules i Cardona, per partida doble, va posar el 3-5 a manca de set minuts per al final. I encara va quedar temps perquè Drahovský, de nou des dels deu metres, certifiqués el seu ‘hat-*trick’ amb el 3-6. L’eslovac també és el màxim golejador d’Industria en aquesta competició amb 4 dianes.

Amb la classificació a quarts de final en la butxaca, l’equip ja pensa en el pròxim compromís, que serà aquest dissabte a la semifinal de la Final Four de la Copa del Rei Màlaga 2020 contra Jaén Paraiso Interior.