21 març 2021

Equips formatius: torna la Lliga amb bona nota

Retorn a la competició amb bons resultats per a la majoria dels nostres equips de base. Tots van guanyar a excepció de l’equip femení que va caure a la pista del Futsal Mataró B (4-3). Per la seva banda el juvenil va completar una gran actuació davant de Les Corts UBAE (4-1) en un partit on el nostre equip era molt conscient del que hi havia en joc. Cadet, infantil, aleví, benjamí, minibenjamí i prebenjamí van fer-se amb la victoria amb solvència.

El  redebut del femení no va ser com s’esperava malgrat que l’equip va fer una molt bona primera part contra Futsal Mataró B  amb domini i ocasions que no va saber traduir en gols. Les locals van marxar al descans amb un petit avantatge al marcador (2-1) gràcies a que van ser més efectives.

La segona part va ser molt semblant amb remuntada colomenca (2-3). L’empat maresmenc a 9 minuts del final no va canviar el curs del partit ja que Industrias va continuar generant ocasions de gol fins que una expulsió i un penal en contra van desnivellar la balança a favor de Futsal Mataró B. Amb atac de cinc les jugadores de Jordi Segura no van estar encertades amb les oportunitats de que van disposar i el resultat ja seria definitiu. Els gols d’Industrias van ser de Sandra, Marta i María.

Segon triomf del juvenil d’Industrias Santa Coloma en la segona fase de la Lliga. L’equip de Jordi Marín va ser molt superior Les Corts i amb els gols de Coca (2), Víctor Ramos i Joan es va imposar després de fer una gran primera part on va deixar el partit molt encarrilat gràcies al gran rendiment que va obtenir en les accions d’estratègia: un córner, una falta i una banda. Curiosament al final d’aquest període es va fallar un penal.

Al segon temps Les Corts va fer un pas endavant, va ser més agressiu i vertical. Fruit d’aquest canvi de dinàmica va arribar el 3-1 que va obligar als homes de Jordi Marín a defensar bé per evitar la reacció visitant. Van desaprofitar un 10 metres a 6 minuts pel final que va poder canviar el partit. I quan van optar pel joc de cinc, una recuperació va permetre sentenciar el partit amb el quart gol.