24 abr. 2022

Eric Lucas i Miquel González es proclamen campions d’Espanya amb Catalunya sub16

Els jugadors d’Industrias Santa Coloma, Eric Lucas i Miquel González, s’han proclamat campions d’Espanya de seleccions amb Catalunya sub16. Per la seva part Marcel Bravo, Sergi Viedma i Víctor Ramos van acabar com a subcampions a la categoria sub19.

Miquel González i Eric Lucas mostren orgullosos la Copa de Campions d’Espanya

No ha pogut ser un èxit complet però la imatge del futbol sala català ha sortit molt reforçada en els diferents campionats celebrats aquestes últimes setmanes. Un total de 5 títols estatals en 7 finals disputades.

Aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Badia Sur de San Fernando (Cadis) Catalunya sub16 es va coronar com la millor del torneig. Es va imposar a la final a Múrcia (3-5). En la fase de grups va guanyar a Melilla (0-12) amb un gol d’Eric Lucas, va empatar amb Madrid (3-3) i va vèncer a Illes Balears (0-4) amb un altre gol de Miquel González. En els quarts de final es va desfer d’Andalusia (5-4), va repetir Miquel González però en aquesta ocasió va ser un doblet i en semifinals va derrotar a la Comunitat Valenciana (1-2).

Per la seva part Catalunya sub19 dirigida per l’exjugador d’Industrias Santa Coloma, Rubén González, es va classificar per setena vegada consecutiva per a una final del Campionat d’Espanya de la categoria. Però no va poder repetir l’èxit d’anys anteriors perquè l’equip amfitrió, Andalusia, va ser superior (5-3). Víctor Ramos va marcar un gol en quarts de final davant Galícia (6-2) i Sergi Viedma ho va fer en semifinals contra Comunitat Valenciana (0-4).

Des del nostre club volem felicitar jugadors, cos tècnic i Federació Catalana pel brillant paper que han desenvolupat al llarg d’aquests dies en terres gaditanes.