26 nov. 2022

Es van escapar dos puntos davant Córdoba Patrimonio (3-3)

Industrias Santa Coloma es va deixar dos punts davant Córdoba Patrimonio en un partit (3-3) en el qual se li va escapar la victòria en el tram final per culpa del joc de cinc dels andalusos. Després d’una primera part equilibrada, el nostre equip es va fer creditor dels tres punts gràcies a un segon temps en el qual va ser molt superior. El doblet de Verdejo i el gol de Victor Ramos van ser insuficients.

Mario refusa la pilota davant Viana

En la primera part va costar fabricar ocasions de gol. La possessió de la pilota era dels locals que la van moure amb molt de criteri però sense la profunditat necessària per inquietar a Fabio. Per la seva part els cordovesos es van limitar a esperar l’error per a buscar la transició ràpida. Així les coses, no va ser fins al minut 5 quan Verdejo des de la mitja distància va tractar de sorprendre el meta visitant amb un xut més col·locat que potent. La resposta del nostre rival va ser de Viana amb un xut exterior que va refusar Mario. Una paret entre Povill i Lacambra es va trobar en última instància amb Fabio que va evitar el primer gol del partit. El mateix Povill ho va tornar a provar a la mitja volta sense sort. A cada aproximació colomenca es produïa la rèplica andalusa. Aquesta vegada va ser Viana amb una doble ocasió.

Superat l’equador d’aquesta primera meitat els dos equips van començar a disposar d’oportunitats de gol cada vegada més clares. Corso va obligar a Fabio a fer una gran aturada amb el peu després d’un fort xut. Miguelín va estavellar una pilota al pal després de tocar lleugerament en Mario. Va ser el preludi del primer gol del partit després d’un córner mal executat que va donar peu a una contra que va acabar amb el 0-1, obra de Saura (min.13). La reacció colomenca va ser immediata amb una pilota al pal de Cardona. En la següent acció atacant, una connexió entre Verdejo i Rufino va permetre a l’argentí entrar a l’àrea i la seva rematada després de tocar en Fabio la va allotjar Verdejo a la porteria rival (min.14). El 1-1 va donar pas a una acció en la qual Uri Santos va caure a l’àrea després de superar al meta visitant. El possible penal no es va xiular malgrat les protestes de la banqueta de Xavi Closas i del públic. En l’intercanvi de cops, i amb Industrias ja amb cinc faltes d’equip, van ser els de Josan González els que més perill van crear amb oportunitats de Pablo del Moral, Lucas Bolo i Muhammad. Abans d’arribar al descans, una polèmica decisió arbitral per una falta inexistent de Cardona, va permetre a Córdoba Patrimonio disposar d’un 10 metres que Saura no va aconseguir aprofitar ja que Mario va desviar la trajectòria de la pilota amb l’espatlla.

A la represa Industrias Santa Coloma va estar espès, poc dinàmic i erràtic en la passada. Va ser una fase de joc de domini visitant. No obstant això els de Xavi Closas, passats aquests minuts inicials, van millorar. Van bastar una oportunitat clara de Povill i un xut alt de David Peña per a activar a tot l’equip. El mateix David Peña va ser objecte d’una falta prop de l’àrea que li va poder costar alguna cosa més que la targeta groga a Ismael.

La cinquena falta d’equip dels andalusos va fer més gran el domini local. El partit va prendre una direcció. Uri Santos no va poder amb Fabio en un mà a mà i va haver de ser una combinació entre Povill i David Peña la que va originar el 2-1 de Verdejo. En la celebració els col·legiats van considerar que Cardona havia entrat a la pista i li van mostrar la segona groga i conseqüentment va ser expulsat. Khalid va poder fer el tercer que finalment va aconseguir Víctor Ramos després de robar una pilota en primera línia i superar a Fabio després d’una passada d’Uri Santos. Amb el 3-1 David Peña va poder fer el quart i a 5’12” per al final Josan González va utilitzar el joc de cinc per a tractar de remuntar. I li va sortir bé. En la primera circulació amb superioritat numèrica Saura va signar el 3-2 sorprenent amb una rematada rasa a Mario. Aquest gol va tenir efecte intimidatori i va marcar el desenvolupament final del duel. A falta d’1’29” va empatar Córdoba Patrimonio amb un golàs d’Ismael. Immediatament Xavi Closas va treure a Povill com a porter però sense el seu millor especialista en pista, Cardona, Industrias no va poder fer mal ni anotar el gol de la victòria. Va estar a punt de perdre amb una rematada de Jesús Rodríguez des de la seva pista que es va anar fora i una falta sobre Corso, que va poder suposar un 10 metres per al nostre equip, però que no es va assenyalar, va posar el punt i final al partit.