23 abr. 2022

Exhibició a Son Moix (2-7)

Industrias Santa Coloma es va exhibir a Son Moix i va derrotar amb contundència a Palma Futsal (2-7). El nostre equip va ser capaç de marcar 7 gols en la pista de l’equip que millor defensa de la categoria, deixant una gran imatge, en un partit molt complet. Un triomf que consolida en el play-off als de Javi Rodríguez.

Khalid, que va fer el 2-5, defensa a Neguinho

El primer temps va començar de manera trepidant amb tots dos equips buscant avançar-se al marcador. El primer a provar-lo va ser Drahovský amb un xut exterior que va tenir de seguida la resposta dels balears amb una doble oportunitat a la sortida d’un córner. Drahovský de falta i Sepe en una paral·lela van avisar del que passaria. I així va passar. En una altra falta picada per l’eslovac Verdejo, després d’un rebuig de Fabio, va assistir a Corso amb una passada creuada de banda a banda que l’argentí va aprofitar per a col·locar el 0-1. Era el minut 3 de partit. Amb la segona unitat en pista, Industrias va mantenir l’embranzida inicial i David Álvarez va gaudir d’una altra clara ocasió. Palma Futsal només va crear perill a través de l’estratègia. A pilota aturada, una altra vegada un córner, Diego Nunes va poder empatar. I finalment va arribar el 1-1 obra de Tomaz precisament després d’un servei lateral i després d’aprofitar un rebot. Un gol afortunat que no va afectar Industrias. Drahovský ho va tornar a intentar amb un xut des de la mitja distància i Fabio va tornar a interposar-se en el seu camí cap al gol. La participació del nostre golejador en la faceta ofensiva va ser notable encara que curiosament es va quedar sense marcar. Marlon i Nunes, després d’un córner i una falta, li van donar treball a Mario que avui va jugar de titular. Bermusell a passada de Khalid en una transició ràpida va estar prop de fer el segon. Al final la balança es va inclinar a favor dels locals que es van posar per davant gràcies a l’oportunisme de Gordillo, en recollir en l’àrea un rebuig en curt de Mario a rematada de Nunes. Era el 2-1 en el minut 16. La reacció d’Industrias segons després la va protagonitzar la connexió Drahovský-David Peña que va estar a punt d’empatar. Neguinho i Eloy Rojas van posar a prova a Mario que va estar excel·lent. Javi Rodríguez va voler afrontar els últims compassos amb atac de cinc i va col·locar a Corso de porter. La decisió li va sortir bé perquè una circulació al primer toc amb la participació de tots els jugadors va desembocar en el 2-2 obra de Cardona. L’ala de cap després d’una excel·lent passada de Sepe va empènyer la pilota a la xarxa. L’última ocasió d’aquesta primera meitat va ser per a David Álvarez però la seva rematada, sobre la botzina,  la va aturar Fabio.

A la represa un gol de Bermusell als 35” va descol·locar a Palma Futsal. El manresà va connectar en l’àrea un servei de cantonada de Cardona per a sorprendre a Fabio i situar el 2-3 en l’electrònic. L’equip de Vadillo es va anar a la recerca d’un nou empat però tots els seus intents es van estavellar en Mario que va quallar una grandíssima actuació. La pressió alta dels balears, passats aquests primers minuts de la segona part, va ser desactivada per Industrias a través del toc. El nostre equip es va mostrar molt dinàmic i vertical quan l’ocasió ho va requerir. Sacsejat el domini local va tornar a fer mal en atac amb Cardona i Drahovský com a principals estilets. Mario va mantenir l’avantatge mínim amb diverses intervencions de mèrit. El xut exterior va ser l’única forma que els locals van trobar per a tractar d’igualar el partit. No obstant això Cardona amb el 2-4, va funcionar la pissarra en el córner, i Khalid amb un xut des de la mitja distància, van col·locar el partit lluny de l’abast de Palma Futsal (2-5). Van ser dues fogonades en tot just uns segons que van deixar el partit en lloc segur. Vadillo va ordenar el cinc contra quatre amb Cainan de porter. Quedaven més de 10 minuts d’encontre. Els de Javi Rodríguez van estar brillants en defensa i Uri Santos des de la seva àrea i Roger Bermusell van marcar a porteria buida amb precisió quirúrgica. Palma Futsal va desistir de l’atac de cinc i ho va continuar intentant des del xut exterior sempre amb un mateix final: un mur anomenat Mario.