06 març 2023

Femení i aleví es retroben amb la victòria a casa

Nou cap de setmana per a la base en què no tots els equips han competit. Tant juvenil, com cadet, gaudien de descans per aturada al campionat de lliga. Destacar les victòries de femení i aleví a casa.

El femení celebra la victòria a Santa Coloma

El filial va sumar un punt després d’empatar 3-3 al camp del F.S. Ripollet. El tècnic, Jorge Vargas, va destacar que havia estat “un mal partit nostre en línies generals”.

En un partit que va tenir un guió molt similar durant els primers 30 minuts, l’equip “no va saber generar joc ni atacant de 4 ni amb pivot”, mentre que el rival va aprofitar molt bé les seves oportunitats i va aconseguir treure avantatge al marcador gràcies a dos bons xuts llunyans. Tot i això, mancant 10 minuts “vam provar amb el sistema 2-2 i vam aconseguir més profunditat i oportunitats”. Finalment, l’equip va completar la remuntada amb el joc de cinc per poder rescatar un punt de la visita a Ripollet.

El femení va aconseguir tres punts molt importants després de superar l’Estel Vallseca per 3-1 a Santa Coloma. Nair, Sandra i Marta Gutiérrez van ser les autores dels gols colomencs.

L’equip va disputar un partit molt competit en què, segons el tècnic, Jordi Segura “tots dos equips tenien molt clar els seus rols, amb les nostres jugadores assumint molt protagonisme amb pilota”. En aquest context de partit, les nostres jugadores van aprofitar per combinar amb bones triangulacions fins que Nair va aconseguir transformar una gran jugada col·lectiva. A la segona meitat “tots dos equips van tenir múltiples ocasions”, però Sandra va posar el 2-0 al marcador que va atorgar més calma a l’equip. Finalment, el femení va sumar els tres punts després “d’una gran defensa del joc de cinc del rival” i després d’una expulsió d’una jugadora d’Estel Vallseca, Marta va marcar el tercer i definitiu gol a l’última jugada del matx.

Per la seva banda, l’infantil no va aconseguir sumar cap punt per primera vegada a la temporada després de caure contra el Barça al Pavelló Nou per 2-6. L’aleví va tornar a sumar tres punts a Santa Coloma després de guanyar el F.S. Olesa per la mínima (6-5).

Pel que fa al benjamí, va diisputar dos partits els últims dies, el dimarts a domicili i un altre diumenge a Santa Coloma. Tant el primer com el segon es van saldar amb victòries d’Industrias davant de Sant Andreu i CET10, respectivament. Pel que fa al minibenjamí, va caure derrotat al Pavelló Nou contra Molins 99.