20 febr. 2023

Femení i infantil accedeixen a la següent fase de Copa Catalunya

Al llarg de la setmana passada, alguns dels nostres equips de la base han continuat competint tant a Copa Catalunya com a lliga. Destacar la victòria i el pas a la següent fase del femení i infantil.

El femení celebra la victòria a Copa Catalunya

El filial no va aconseguir puntuar davant l’Escola Pia Sabadell com a visitant i va caure per 2-1 amb Néstor com a autor de l’únic gol d’Industrias.

El tècnic, Jorge Vargas, va remarcar que va ser “un mal inici de partit en què vam encaixar dos gols en accions aïllades a causa de la manca d’intensitat i comunicació”. Tot i això, Vargas també va destacar la reacció de l’equip que “al contrari d’abaixar els braços, tots van donar més de si mateixos i vam competir molt bé, amb nombroses ocasions i generant perill”. Tot i el resultat advers, l’equip no va parar d’intentar-ho de diferents maneres, arribant a perdonar moltes transicions amb superioritat numèrica i tampoc va poder materialitzar diverses situacions, com un 4 contra 3 arran de l’expulsió del capità del conjunt local i el joc de cinc que va desenvolupar Industrias en els darrers minuts.

Vargas va finalitzar destacant que “l’equip està treballant molt bé, només falta encadenar bons resultats i agafar més confiança de cara a porta”.

Pel que fa al juvenil, va aconseguir sumar un punt després d’empatar 3-3 en la visita al Pavelló Les Naus contra Natació Sabadell. Sergi, Jorge i Dani van ser els golejadors del matx.

En un partit amb dues meitats molt diferents per a l’equip, el tècnic, Miguel Ángel Tabarés, va apuntar que va ser “una primera part amb molts errors i situacions de descontrol, en què tot i començar per davant al marcador, l’equip no va tenir el control del partit en cap moment”. Tot plegat, sumat a la lesió de Marc Paterna, que no va poder participar més al matx, va fer que el resultat al descans fos de 3-1. Tot i això, al segon temps “el juvenil va canviar d’actitud i va ser protagonista en el joc, fins i tot vam poder remuntar el marcador amb un pal a l’última jugada del partit”.

El femení va vèncer dijous passat a Copa Catalunya a l’A.E. Babar (7-0) amb gols de Teixi, Ànima, Marta (dos gols cadascuna) i Nair. L’infantil, igual que el femení, va superar divendres passat per 1-8 l’Iris Badalona a la quarta ronda de la Copa Catalunya.

Per la seva banda, el cadet va disputar la seva jornada de lliga dijous passat a Santa Coloma, on va patir una dolorosa derrota per la mínima després de caure 3-4 davant el Barça.

Tant l’aleví, com el benjamí i el minibenjamí, no han disputat cap partit durant la setmana passada.