14 nov. 2022

Femení i juvenil es retroben amb la victòria

Gran cap de setmana per als nostres equips amb l femení i el juvenil retrobant-se amb la victòria. La resta d’equips de la base van poder gaudir de grans partits com a locals.

El juvenil celebra la victòria al Pavelló Nou davant Palma Futsal

El filial va aconseguir una nova victòria, aquesta vegada al Pavelló Nou després de vèncer l’Irefrank Elx per 9-1. Els gols van ser obra de Marco (2), Joan (2), Rubén (2), Abdel, Boni i un gol en pròpia meta.

Tot i el marcador, l’inici de partit va ser millor per part del conjunt visitant segons el nostre tècnic, Jorge Vargas, “el quartet inicial ens va generar molts problemes i una gran actuació de Caruntu, sumat als pals, ens va mantenir al partit”. A mesura que anaven passant els minuts, el nivell físic del rival va anar decaient i els nostres es van anar fent amb el control del matx de forma gradual. Dos gols al final de la primera part i dos més a l’inici de la segona van ser clau per obrir bretxa al marcador. Per acabar, Vargas va remarcar  la importància d’aquests tres punts ja que “ens han de servir per agafar confiança, seguir amb la dinàmica positiva i allargar-la el màxim possible”.

El femení es va retrobar amb la victòria després d’imposar-se al Vallirana per 3-2 a l’últim sospir. Paula en dues ocasions i Marta van sert les golejadores del matx.

Tot i una gran pressió del conjunt rival al llarg de la primera meitat i que va suposar el primer gol en contra, Jordi Segura va afirmar que “l’equip ha seguit insistint a buscar una sortida nítida de la pilota i hem aconseguit la recompensa amb el gol de Marta a l’equador de la primera meitat”. En una segona part molt similar, les visitants es van tornar a avançar al marcador gràcies a un gol d’estratègia, però les nostres jugadores “no han deixat de creure en cap moment i l’equip s’ha bolcat en atac per aconseguir el gol de l’empat”. Ja en els últims minuts, Segura va destacar que “tot i intentar-ho durant moltes fases de la segona part, no ha estat fins al final del matx i amb el joc de cinc on hem aconseguit l’empat i el gol de la victòria a falta de 12 segons per al final”.

Pel que fa al juvenil, després de l’empat de la setmana passada, l’equip es va refer molt bé i va aconseguir la victòria després de superar de manera contundent el Palma Fustal a Santa Coloma (5-0). Els gols van ser anotats per Sergi Feijoo, Niel·lo, Aleix Garcia, Jorge i Marc Barriga.

En un partit molt seriós de tot l’equip, el tècnic, Miguel Ángel Tavares, va assenyalar que “tot i haver d’atacar una bona defensa rival, amb canvis i salts defensius, l’equip no va deixar de dominar el joc”. Aquesta superioritat es va veure reflectida al final de la primera meitat quan Industrias va poder obrir el marcador amb una jugada d’estratègia. A la segona part, el guió de partit va ser molt semblant, però l’equip va ser més efectiu de cara a porta. Ja als minuts finals “Palma va jugar amb porter jugador per retallar distàncies, però una bona defensa ens va permetre augmentar el marcador”.

El nostre cadet no va poder puntuar davant un altre rival colomenc com l’Unión Santa Coloma Futsal, davant el qual va perdre per 3-5. Tant infantil com aleví van aconseguir la victòria al Pavelló Nou després d’imposar-se al F.S. Ripollet per 3-2 i 4-1 respectivament.

D’altra banda, el benjamí va empatar davant el Futsal Iris Badalona a la Pista Prat de la Riba. El minibenjamí també va disputar el seu partit a Prat de la Riba on va obtenir els tres punts després de vèncer el C.E.T 10.