27 oct. 2019

Femení i juvenil perden els seus primers partits

Els equips femení i juvenil d’Industrias Santa Coloma han perdut aquest cap de setmana els seus primers partits a la Lliga. El conjunt que entrena Aaron Serrano va caure contra l’Olympic Floresta (4-1) amb gol de Silvia i ja no lidera la classificació de Primera Divisió. Per la seva banda el juvenil va cedir davant Palma Futsal (5-3) malgrat els gols de Coca, Adri i Vaca.

Mal dia en l’oficina per a l’Industrias Santa Coloma femení. L’Olympic Floresta va ser millor i per aquesta raó va acabar guanyant. Ja a la primera part dominava 3-0. En el segon temps hi va haver una tímida reacció visitant que es va traduir en l’únic gol colomenc però no va servir de molt. Amb l’atac de cinc les locals van saber tancar el partit amb un quart gol de porteria a porteria.

El juvenil que jugava contra Palma Futsal, un dels equips que també ho havia guanyat tot fins aquesta jornada, va perdre en un partit molt igualat. Industrias Santa Coloma es va posar amb un 0-2 (gols de Coca i Adri). En aquesta fase els jugadors de Jordi Marín van perdonar i el porter local es va erigir en figura determinant per mantenir a Palma en el partit. Els balears van reaccionar i van empatar abans d’arribar al descans. A la segona meitat amb un gol de Vaca ens va tornar a posar per davant però el control de Palma no només li va permetre empatar sinó que a més, a 4 minuts pel final va capgirar el marcador (4-3). Industrias va desaprofitar un 10 metres (min.38) i jugant de cinc va arribar la sentència local amb el 5-3 definitiu.

Pel que fa al filial, l’ofici del Mar Denia va acabar imposant-se al nostre equip (2-3) en un partit on es va oferir una bona imatge, competint fins al final i on potser amb una mica de sort es va poder empatar. En el segon temps l’equip de Jacob Bustamante va estar a punt de remuntar però els gols de Sergio i Ramón van ser insuficients. En aquest partit va poder debutar el japonès Shutaro Nakashima. La propera jornada hi haurà derbi contra La Unión.