16 gen. 2023

Femení, infantil i minibenjamí aconsegueixen vèncer

Un altre cap de setmana per als nostres equips de la base en què cal destacar les victòries del femení, minibenjamí i infantil, que segueix liderant la classificació.

L´infantil allarga la seva bona ratxa una setmana més

El filial va perdre 5-1 en el seu enfrontament com a visitant davant Nova Elda FS. L´únic gol d’Industrias va ser obra de Marco.

L’equip va iniciar el matx avantçant-se al marcador i amb molt bones sensacions en el joc, però el rival va remuntar amb dues accions puntuals. L’entrenador, Jorge Vargas, reflectia que “l’equip va marxar al vestidor sentint-se millors que el contrari, amb opcions de remuntar el matx, tot i això, vam encaixar el tercer gol als deu segons en un contraatac després del nostre servei de centre”. Tot i els dos gols d’avantatge, el partit es va igualar força, l’equip va aconseguir que no generessin gaire perill i va deixar escapar ocasions per aconseguir el segon gol. Ja en els últims minuts de partit, l’equip local va marcar el 4-1, un altre cop en un contraatac i ja bolcats en l’atac de cinc, va encaixar el cinquè i darrer gol. Vargas assegurà que el resultat “és molt ampli i enganyós tenint en compte el que s’ha vist a la pista, tot i així, toca reflexionar i recuperar sensacions a base de treball”.

El femení es va imposar per 0-2 al Pavelló Camp del Ferro al Sant Andreu AE – Les Glòries CFS, amb gols de Nair i un altre a pròpia porteria.

L’equip va aconseguir la primera victòria de l’any, tot i no iniciar el partit com desitjava el tècnic, Jordi Segura, que destacà que “l’equip va saber patir les arribades de l’equip local i, progressivament, vam anar recuperant bones sensacions amb la pilota fins que ens vam trobar amb el primer, que va ser en pròpia porteria”. Pocs minuts després, Nair aconseguia el segon gol que va aportar més calma a l’equip. A la segona meitat, amb resultat favorable, l’equip contrari va intentar escurçar distàncies al marcador amb el joc de cinc “a causa de la falta d’encert de cara a porteria, però Industrias va defensar molt bé durant els últims 6 minuts per mantenir el resultat” .

Per la seva banda, el juvenil va caure  davant el CFS Salou per 5-4. Miquel, Aleix Molist, Dani i Marc Barriga, van ser els autors dels gols.

L’equip va mostrar dues cares molt diferents al llarg de tot el matx, tal com assegurava el tècnic Miguel Ángel Tabarés, que reflectia “una primera meitat en què, tot i no estar ben defensivament, l’equip va portar el pes del partit i va generar nombroses ocasions per marxar 1-3 al descans”. A la segona part, l’equip va començar a fallar molt de cara a porteria, moment que hauria d’haver aprofitat per sentenciar el partit, però “la fragilitat defensiva a les accions d’estratègia va resultar fonamental perquè el conjunt local aconseguís empatar (3-3 ) el partit”. Tot i això, Industrias va saber sobreposar-se amb el gol de Marc Barriga, però el rival, de nou en l’estratègia, va establir el 4-4 al marcador. Quan faltava un minut, quan l’equip intentava marcar el gol de la victòria amb porter jugador, Salou va aconseguir posar-se al davant amb un gol a porteria buida. Tot i el resultat negatiu, Tabarés remarcà que “toca seguir treballant i aixecar el cap per ser un equip més sòlid en defensa”.

El cadet va caure com a visitant (2-1) contra el Martorell, mentre que l’infantil va superar el F.S. Olesa per 3-8 al Pavelló Municipal Salvador Boada. Pel que fa a l’aleví, no va aconseguir sumar cap punt després de perdre (3-1) davant Les Corts UBAE al Pavelló Municipal La Illa.

D’altra banda, el benjamí va caure en la visita contra el Badalona Futsal Iris, tot i això, el minibenjamí va sumar tres punts en imposar-se a CET10 al Pavelló Bac de Roda.