14 gen. 2024

Filial i femení comencen amb derrotes l’any però la resta guanyen

Filial i femení no van començar bé el nou any. Tots dos equips van perdre contra els líders de les seves respectives categories: Sporting La Nucía i Sabadell Femení. L’equip de Jorge Vargas va competir i no va merèixer la derrota mentre que el conjunt de Jordi Segura no va tenir opcions. La resta dels nostres equips van guanyar.

El juvenil femení celebra la victòria davant FS Sant Boi

Industrias Santa Coloma B va rebre la visita d’un gran equip, molt complet i que domina molts registres. Malgrat perdre (1-6), el conjunt colomenc va ser protagonista, va tenir la possessió de la pilota i va incomodar molt al seu rival. Victor Pérez va avançar al filial i cap al final de la primera part va arribar l’empat. El resultat era injust. La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, però sense gols per part local. El nostre adversari es va avançar en una acció d’estratègia i es va posar amb un 1-3 en una transició que va fer molt de mal a Industrias B. Va ser la sentencia i va permetre una golejada immerescuda. En aquest partit van reaparèixer Adri Sánchez i Niel·lo.

Derrota inapelable del nostre equip femení  davant del líder el Sabadell Femení (14-2). Mal partit de les jugadores de Jordi Segura que ja perdien en la primera part 4-0. Van marcar Paula i Laia i malgrat que, en el segon temps, amb atac de cinc, es van generar ocasions, el rival va seguir sumant gols.

El juvenil es va imposar al FS Manresa (5-1) per finalitzar una primera volta en segona posició a tres punts del Barça. El primer temps va ser irregular i discret. En el segon període amb una mica més d’encert la diferència al marcador es va fer més gran.  Van anotar Miki (3), Àlex Fernández i Jose. La segona volta s’iniciarà jugant contra el líder.

D’una altra banda el juvenil femení va guanyar al FS Sant Boi (4-1) amb un triplet de Cano i un altre gol de Marina. És la tercera victòria a la Lliga del nostre equip que ja és sisé a la classificació.

El cadet es va imposar al Sala 5 Martorell (8-4) amb Jan Carreño (3), Albert Pruna, Gaizka, Pol Martí, Ángel i Arnau com a golejadors. L’infantil va fer el mateix amb el FS Ripollet (8-3) en un partit en el que van anotar Xavi Molist (2), Leo Cuartero (2), Álex Delcán (2), Eric Segú i Roger Gallego. I l’aleví va sumar els tres punts davant el CFS Palau Solità i Plegamans amb un ajustat triomf (3-2) gràcies a l’encert en atac de Bruno, Robert i Pol.

Finalment, el benjamí i el minibenjamí van guanyar al FS Montcada i a Les Corts UBAE respectivament. Tots dos són líders en els grups de les seves respectives categories.