23 maig 2021

Filial i femení guanyen i s’apropen als seus objectius

Filial i femení van guanyar aquest cap de setmana i fan un pas endavant molt important cap als seus respectius objectius. Industrias B es va emportar el derbi amb claredat i de manera justa (1-6) gràcies als gols de Novo (3), Lavado, Lacambra i Abdel. Per la seva part el femení es va imposar al CFS Arenys de Munt també a domicili (1-4) amb doblets de Sandra i Marta.

L’equip de Jorge Vargas està més a prop de la salvació

El filial segueix en ratxa i ja són 4 victòries consecutives, 20 gols a favor i 4 en contra, per a posar més distància respecte al descens i aproximar-se a jugar un any més a Segona B. Davant La Unión el nostre equip va ser millor a malgrat que la primera meitat va ser igualada (0-1 al descans). A la segona part el cansament va permetre que els de Jorge Vargas ampliessin l’avantatge (0-3) i l’atac de cinc dels locals va acabar per sentenciar el partit amb un parcial de 1-3.

D’altra banda el femení en un partit molt intens es va fer amb un triomf molt important basat en una pressió alta. Es van avançar les colomenques però en una acció d’estratègia van encaixar l’empat abans d’enfilar els vestuaris (1-1). Amb la mateixa idea al segon període Industrias va tornar a avançar-se i quan s’encarava el tram final del partit, el joc de cinc de l’Arenys de Munt va permetre fer el 1-3 després d’una recuperació. El 1-4 definitiu també va arribar després d’un robatori de pilota quan les locals havien desistit de l’atac de cinc. La setmana vinent el líder visitarà el Pavelló Nou.

La resta de marcadors i els golejadors de cada partit són aquests:

Resultats equips base 22 de maig
PrebenjamíIndustrias Santa Coloma 210FS La Unión Gols: Dídac, Pol
MinibenjamíFS CET 1024Industrias Santa Coloma Gols: Yon x2, javi, Oliver
Benjamí A Industrias Santa Coloma 220FS Ràpid Santa Coloma Gols: Marcel x7, Adrià x6, Unai x3, Iván x2, Aleix x2, Biel, Eric
AlevíIndustrias Santa Coloma 43FS Olesa Gols: Luca x3, Álex
Infantil Industrias Santa Coloma 15FS Manresa Gols: Arnau
CadetIndustrias Santa Coloma 63Badalona Futsal IrisGols: Aleix x2, Barriga x2, Adri, Octavi
Cadet (ajornat)Industrias Santa Coloma 41FS Manresa Gols: Akim x2, Adri, Raúl Pimienta