05 nov. 2023

Filial i juvenil fan els deures i l’infantil guanya amb claredat al Barça (10-4)

Industrias B no va tenir massa problemes per a sumar els tres punts davant l’Almonacid (7-1) en un partit en el qual va debutar el juvenil Álex Fernández i el porter Walter va gaudir dels seus primers minuts de temporada. El femení va cedir en la seva visita a Linyola (5-3), el juvenil masculí va golejar a domicili a FS Ripollet (2-8) i al juvenil femení no li va anar bé les coses a casa contra Athletic Torre Roja (1-3) El triple enfrontament amb el Barça d’aquest cap de setmana es va saldar amb dues derrotes i una victòria. Van perdre cadet i aleví però va guanyar l’infantil amb bastant claredat. El benjamí, en els seus dos compromisos, va fer ple de triomfs contra Ripollet B i La Unión mentre que el minibenjamí també es va imposar al Futsal Masnou.

Industrias B es va fer amb un triomf molt clar (7-1)

Nova victòria del nostre filial en un partit molt complet dels jugadors de Jorge Vargas. Els gols de Néstor (2), Mati (2), Didac, Víctor i Joan van servir per a guanyar amb autoritat. Gran feina defensiva, major eficàcia en atac i màxima intensitat va ser la recepta aplicada per situar-se a la setena plaça de la classificació.
Per la seva part el femení va caure davant Urgell Linyola malgrat els gols de Leyre (2), i Paula. El nostre equip va arribar a perdre per 5-1, amb gol en pròpia porteria inclòs, i en l’últim minut va maquillar el marcador amb dos gols, un d’ells de penal. El juvenil va vèncer amb solvència a FS Ripollet en un partit poc vistós que es va jugar a porta tancada. El bon inici local va ser contrarestat amb gols per part colomenca i amb això el domini va acabar sent d’Industrias que al descans ja dominava per 1-4. En la segona part la dinàmica no va canviar, es va aconseguir ampliar la diferència fins al 1-6 i finalment es va tancar el marcador amb un parell de gols més amb el rival atacant de cinc. El juvenil femení va cedir al Pavelló Nou (1-3) davant l’Athletic Torre Roja amb gol de Paula.

Tres duels contra el Barça
Els partits davant el Barça al Pavelló Nou van acabar amb dues victòries barcelonistes i una colomenca. L’infantil d’Eric Sales va guanyar 10-4 amb exhibició golejadora d’Álex Delcan (3) i Xavi Molist (3), ben secundats per Leo Cuartero (2), Roger Gallego i Teo Domínguez. Cadet i aleví van perdre per un resultat ajustat: 5-6 i 3-4 respectivament. Pel cadet van anotar Arnau, Jan, Thiago, Luca i Ángel mentre que per l’aleví ho van fer Pedrosa, Robert i Biel.

El benjamí va superar els seus dos partits programats per a aquest cap de setmana contra Ripollet B i La Unión mentre que el minibenjamí es va imposar al Futsal Masnou.