03 febr. 2019

Filial i juvenil guanyen a Cerdanyola (4-1) i Palma Futsal (5-3) respectivament

Dues victòries aquest cap de setmana per al filial i juvenil d’Industrias Santa Coloma. Els de Victor Delgado es van imposar al Cerdanyola Vallès FC (4-1) amb doblet de Besal i gols de Jordi i Roger. Per la seva part el conjunt que entrena Jordi Marín va guanyar a Palma Futsal(5-3) amb Dylan (2), Xavi, Fran i Abde com a golejadors. La bona notícia en aquest partit, al marge del triomf, va ser el retorn a una convocatòria un any després de José Novo que al final no va poder reaparèixer.

Industrias Santa Coloma B va aconseguir tres punts vitals davant un rival directe al que a més li va guanyar el gol-average particular en aquesta lluita per la permanència a la categoria. En un partit molt més igualat del que va assenyalar el marcador final, els colomencs es van avançar al marcador en l’últim minut de la primera part.
En el segon temps va costar prendre el pols a l’encontre i els visitants van poder igualar. El 2-1 just abans d’encarar el tram final del duel li va donar molta confiança a l’equip que va defensar a un gran nivell l’atac de cinc del rival per marcar dos gols que van completar el triomf local. La pròxima jornada es visita una de les pistes més complicades de la categoria, la del Futsal Mataró.

Amb José Novo vestit de curt i a la banqueta sentint-se una altra vegada jugador deprés d’un any, el nostre juvenil va aconseguir una victòria molt treballada davant Palma Futsal. El primer temps els balears van ser millors, van sortir molt més intensos i van aprofitar dos errors per fer dos gols i anar-se al descans amb un 0-2 que va posar el partit coll amunt per als de Jordi Marín.

El segon temps va ser molt diferent. Reacció local amb dos gols que van significar l’empat. Aquí va començar un altre partit amb un Industrias jugant sempre més a prop de l’àrea visitant i portant el pes del partit. Premi a aquest domini es van anotar altres dos gols més i amb la victòria encarrilada una acció desafortunada en un córner va ficar a Palma en el partit que va jugar la recta final amb atac de cinc. No va servir per a res ja que els colomencs van augmentar l’avantatge i van sentenciar.