08 des. 2019

Filial i juvenil guanyen i arrodoneixen un bon cap de setmana

Industrias Santa Coloma B va guanyar el seu segon partit de Lliga davant FS Ripollet (5-3) i ja té la salvació a 6 punts.  L’equip de Jacob Bustamante va confirmar els senyals de recuperació que ja va mostrar en anteriors jornades i continua competint malgrat les adversitats en forma de lesió.  Per la seva banda el juvenil també es va imposar al Ripollet (8-11) en un partit ple de gols, molt obert i que no va tenir un dominador clar. Els de Jordi Marín continuen tercers a la classificació.

El canvi al filial d’Industrias Santa Coloma és evident. L’equip durant moltes jornades ha pagat el peatge de l’adaptació a la categoria, i d’una plantilla pràcticament nova, però des de fa ja unes setmanes, pot guanyar o perdre, però competeix.

El partit amb FS Ripollet era molt important i així es va afrontar malgrat les baixes de Shutaro Nakashima i Mario Silva a les que es va afegir a última hora Aleix Ripol.

Els colomencs  a la primera part van estar bé en atac amb un joc fluid i demostrant confiança. Un bon treball defensiu va incomodar molt al rival. Al descans el marcador era favorable 3-2 amb gols d’ Hermosel (1-0), Jordi Mayor (2-1) y Dylan (3-2).

En el segon temps, un gol ràpid de Lacambra va donar oxigen a l’equip al mateix temps que FS Ripollet es feia amb el domini. D’estratègia van arribar el 4-3 visitant i el 5-3 obra de nou de Jordi Mayor. A falta de 6 minuts es va haver de defensar l’atac de cinc d’un rival que no va poder retallar distàncies gràcies a una bona feina defensiva.

Per  la seva banda el juvenil en un partit molt descontrolat i amb moltes ocasions de gol, atractiu per a l’espectador i no tant per als tècnics, amb un joc col·lectiu va poder assolir una important victòria a la pista de FS Ripollet amb els gols de Novo (3), Joan (3), Ceci (2), Paredes (2) i Abde.

El nostre equip va anar sempre per davant al marcador i encara que mai va poder distanciar-se va ser millor que el seu rival que va viure més de les errades visitants.

Campionats comarcals a Blanes

Pel que fa als Campionats Comarcals celebrats a la Ciutat Esportiva de Blanes la selecció del Barcelonès Nord va fer podi amb un tercer lloc a les categories benjamí amb Victor Soto, Nacho Melero i Joaquim Nebot, i cadet amb Akim Ràfols i Sergi Feijoo com a representants del nostre club.

A la categoría aleví on jugaven Àngel Hernández, Alexis Arrabal i Marcos Evar el combinat del Barcelonès Nord va finalitzar el torneig en quarta posición i finalment l’equip infantil on hi participaven Raúl Rosco, Hugo Melero i Miquel González no va poder passar de la fase prèvia.