18 març 2024

Filial i juvenil no fallen en una jornada gris per a la base

Tres victòries, quatre derrotes i dos empats resumeixen el cap de setmana de la nostra base. El filial va superar a Futsal Mataró (4-5) i ja acumula vuit jornades sense perdre. El sènior femení no va poder fer-li front a Linyola i el juvenil va sumar tres punts molt importants contra Martorell (3-5) per seguir líder. Juvenil femení i benjamí van empatar, cadet, infantil i aleví van perdre i el minibenjamí va guanyar.

El minibenjamí va guanyar contra Futsal Iris Badalona

Industrias B va guanyar a la pista de Futsal Mataró (4-5) i ja acumula cinc victòries consecutives i vuit jornades sense perdre. El nostre filial va completar un partit molt seriós, tant en defensa com en atac, en una pista molt complicada i davant d’un equip amb molts recursos. El conjunt de Jorge Vargas va començar perdent, i tot i generar molt, se’n va anar al descans amb 1-1. Després del pas per vestidors, els colomencs van ser molt superiors al rival i es van arribar a posar 1-5. Finalment, Futsal Mataró va retallar distàncies atacant de cinc i als minuts finals va posar el 4-5 definitiu. Joan (2), Víctor, Dídac i Reyes van ser els golejadors.

El sènior femení va caure contra Urgell Linyola (1-10) en un partit condicionat per les baixes. Tot i fer un gran inici i donar una bona imatge, les de Jordi Segura no van poder plantar cara en cap moment al Linyola. Paula va fer el gol colomenc.

El juvenil va aconseguir una victòria de gran valor i va sumar 3 punts importants en la visita a Martorell (3-5) per mantenir-se líder. Des del primer moment es va veure un partit amb moltes alternatives a les dues àrees i es va arribar al descans amb 2-2 al marcador. A la segona part, l’equip de Miguel Ángel Tabares va aconseguir dominar el partit i es va acabar imposant 3-5 gràcies als gols d’Akim (3), Jorge Andrés i Miki.

D’altra banda, el juvenil femení va empatar contra Les Corts (1-1) amb un gol de Julia, mentre que cadet, infantil i aleví es van quedar sense sumar a la pista del Barça. El cadet va perdre 5-4 amb gols d’Ángel (2), Arnau i Nico, l’infantil 7-3 amb un doblet d’Alex Delcan i un gol en pròpia porteria, i l’aleví va caure 6-4 amb Pedrosa (3) i Quim com a golejadors. Finalment, el benjamí va empatar davant de Sant Joan de Vilassar i el minibenjamí va guanyar a l’Iris Badalona.

Mala sort a la Copa Catalunya

El sènior femení i el benjamí van perdre els seus partits de setzens davant Ripollet i Montsant, respectivament, i van quedar eliminats de la Copa Catalunya.