29 gen. 2023

Filial i juvenil no s´aturen

Aquest cap de setmana, la gran majoria dels nostres equips de la base no han disputat cap matx. Tot i això, filial i juvenil, no han tingut descans i han jugat els seus respectius partits aquest mateix dissabte amb diferents resultats.

El juvenil celebra la victòria davant l’Hospitalet Bellsport

El juvenil es va imposar per 3-4 al Pavelló Municipal Sergio Manzano davant l’Hospitalet Bellsport. Jorge, Paterna i Sergi dues vegades, van ser els golejadors per part d’Industrias.

L’equip local es va avançar primer al marcador a causa d’errors nostres, però, ràpidament, el juvenil es va recompondre per marxar amb avantatge al descans després d’una bona intervenció de Walter des dels 10 metres. El tècnic, Miguel Ángel Tabarés, va destacar que “l’inici del partit va ser el previst, davant un rival que era molt intens en defensa i nosaltres portant el pes i el ritme del joc”. A l’inici del segon temps, l’equip va rebre un gol inesperat, “però no es vam ensorrar i vam continuar generant ocasions que no van obtenir el premi desitjat”. Tot i això, quan el partit entrava en la fase més decisiva, Walter va tornar a aparèixer per aturar dos 10 metres més i Industrias va anotar el 2-3 i 2-4. A falta de 6 segons per al final, l’equip local retallaria distàncies al marcador.

En definitiva, va ser un partit molt treballat “on encara ens falta tancar els partits en els moments clau de les segones parts.” Una victòria molt important per tornar a recuperar sensacions fora de casa i per guanyar confiança de cara al derbi de la setmana que ve.

Per la seva banda, el filial no va poder puntuar com a visitant contra Penya Esplugues (3-2) en un matx amb gols de Marco i Mati.

El tècnic, Jorge Vargas, va remarcar que “tot i la resignació de l’equip després de portar set partits sense guanyar, tenim moltes ganes i confiança per revertir la situació mitjançant més feina”. En un partit que va ser molt semblant als darrers, l’equip va ser superior en moltes fases i moments del joc, però la falta de punteria va penalitzar molt, arribant a fallar alguns u contra u o dos contra el porter i amb diverses pilotes al pal. Al descans, el partit ja va marxar amb avantatge per al conjunt local per 3-2, on van necessitar molt poques ocasions per aconseguir avançar-se al marcador. A la segona part, Industrias va tornar a ser superior en el joc però “va faltar contundència a les àrees per aconseguir puntuar.” Ja als 4 minuts finals, l’equip ho va provar amb el joc de cinc, però no va aconseguir batre el porter rival.

Vargas va destacar que està “molt content amb l’actitut, treball i sacrifici de tots els jugadors, ja que aquesta és la millor manera per sortir d’on som”.