12 nov. 2017

Filial i juvenil perden a casa amb CCR Castelldefels (3-5) i Palma Futsal (0-2)

Segona derrota consecutiva de Catgas EnergiaB que no va poder amb el CCR Castelldefels (3-5) en un partit en el qual els errors a la segona part van condemnar al nostre filial. Per la seva banda el juvenil ha tornat a entrar en una dinàmica negativa i aquesta jornada malgrat la millora oferta a la pista la falta de gol va acabar per decidir el duel davant Palma Futsal (0-2).

Catgas Energia B va tornar a perdre per segona vegada aquesta temporada després d’una bona primera meitat contra CCRCastelldefels. Els de Victor Delgado es van avançar al marcador i malgrat l’empat visitant en una jugada individual no van aprofitar una superioritat numèrica per expulsió en el tram final d’aquest període. Després del pas per vestidors els colomencs van cometre errors que els van fer encaixar un parcial de 0-4. A manca de 10 minuts es va buscar l’atac 5 contra 4 que va permetre marcar 2 gols molt ràpidament però no es va aconseguir remuntar. Per part local van anotar Chechi, Orellana i en pròpia porteria.

El juvenil augmenta la seva mala ratxa i ja són tres derrotes seguides, malgrat que l’actitud i la intensitat dels jugadors de Cala va ser la correcta, la falta de definició davant el marc contrari va ser una de les causes d’aquest nou revés a casa davant Palma Futsal. De res va servir que Catgas Energia realitzés una bona defensa alta i circulés amb velocitat i precisió la pilota. Aquesta no va voler entrar. Als balears els va bastar marcar en una jugada aïllada a 8 minuts del final i rematar la feina sobre la botzina.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení:  FS Altafulla 5 – Catgas Energia 3 (Gols: Anna -2-, Marta)
  • Cadet:  Catgas Energia 6 – CET 10 FS 1  (Gols: Coca -2-, Marc, Álex Andrés, Joan  Uri)
  • Infantil jornada 7: Sant Andreu de la Barca 1 – Catgas Energia 11 (Gols: Pol -4-, Jorge -3-, Sergi, Rubén, Adri, Raúl Pernía)
  • Infantil jornada 8:  Catgas Energia 5 – CET 10 FS 4 (Gols: Pol-2-, Aleix Garcia, Adri, Sergi)
  • Aleví:  Catgas Energia 8 – FS Salou 0 (Gols: Busi -2, Romeo -2-, Morales -2-, Naïm, Adrián)
  • Benjamí A: Escola Pia Sabadell D 1 – Catgas Energia 25 (Gols: Luca -6-, Pau -4-, Manuel -3, Fajr -3-, Héctor -3-, Ángel -2-,  Nacho -2-,  Joan-2-, pp)
  • Benjamí B: Maristes Sants Les Corts 5 – Catgas Energia 3 (Gols:  Sergio -2-, Alejandro)
  • Prebenjamí: CFS Manent Santa Coloma 3 -Catgas Energia 3 (Gols: Sterling , Lucas, Xavi)