31 ag. 2018

Golejada per tancar la pretemporada (1-9)

Industrias Santa Coloma finalitzà la pretemporada amb una folgada victòria davant l’Isur Ciutat de Terrassa (1-9). La diferència de categoria es va notar des del primer minut i encara que els colomencs es van haver d’adaptar a un tipus de pista que no els és familiar, van resoldre aquest últim partit de preparació amb els gols de Ximbinha (2), Thalles (2), Uri Santos, David, Pol, Álex Verdejo i Sebas Corso. A la porteria, Borja va ser titular i va jugar tot l’encondtre mentre que Adri Orellana va tenir minuts.

Borja i Adri Orellana van participar en l’últim amistós de pretemporada

Industrias Santa Coloma va sumar la seva quarta victòria de la pretemporada en l’últim amistós disputat davant un rival de Segona B, Isur Ciutat de Terrassa. Triomf sense pal·liatius del nostre equip que va sotmetre al seu adversari a una forta pressió el que li va permetre no només dominar amb autoritat sinó que amb prou feines li va donar opcions al conjunt egarenc.

Ximbinha es va encarregar d’obrir el marcador als 10 minuts, el temps que va aconseguir mantenir-se parapetat Isur Ciutat de Terrassa entorn del seu marc. Fins a aquest moment un pal de David i les aturades de Yerai havien permès als locals albergar alguna esperança perquè en un parell de contraatacs havien arribat amb claredat fins a la porteria de Borja. Amb el primer gol tot va ser una mica més fàcil i Uri Santos, David, Pol i Thalles van aconseguir ampliar l’avantatge. Uns segons abans d’arribar al descans i després d’assenyalar-se la sisena falta d’equip Sergi Amores va fer l’1-5 amb un lliure directe des de la frontal de l’àrea.

La segona part va baixar la intensitat i malgrat que Álex Verdejo va aconseguir el sisè per a Industrias Santa Coloma als 5 minuts de la represa, els gols van arribar a l’últim quart de partit amb Isur Ciutat de Terrassa molt més cansat. Ximbinha, Corso i Thalles van completar la golejada en un partit en el qual els jugadors del filial, Borja i Adri Orellana, van participar. El porter ho va fer tot l’encontre mentre que l’ala va tenir minuts a la primera i segona part.