13 març 2023

Gran cap de setmana per als més petits del club

Cap de setmana amb diversitat de resultats pels nostres equips de la base. El filial va aconseguir tres punts importants a casa, mentre que femení i juvenil van caure derrotats. També van vèncer cadet, infantil, benjamí i minibenjamí en el que ha estat un gran cap de setmana per als més petits del club.

El benjamí celebra la victòria als vestidors

El filial va superar el Futsal Mataró a Santa Coloma per 6 a 4. Els gols van ser obra d’Akim, Joan, Aitor, Rubén i Lacambra dues vegades.

L’equip es va sentir molt còmode a la primera meitat tot i la igualtat al matx ja que el marcador va començar de forma molt favorable per als nostres (3-0). Tot i això, el tècnic, Jorge Vargas va assenyalar que “després del temps mort que va sol·licitar el rival, van aconseguir el primer gol, però una gran reacció amb un altre gol nostre va atorgar molta seguretat i tranquil·litat a l’equip”.
En reprendre’s el joc a la segona part, l’equip va tornar a encaixar i la dinàmica va canviar ja que el rival va començar a ser superior a pista i l’equip “es va limitar a defensar sense pilota, ja que no aconseguiem perllongar la possessió”. Una acció individual de Rubén, en els darrers minuts de partit, suposaria l’inesperat 5-4, i ja amb el rival bolcat a l’atac de cinc, Lacambra sentenciaria en transformar el 6-4 definitiu.

El femení no va sumar cap punt al caure per la mínima (2-1) davant el líder al Pavelló Bac de Roda. La Laia va ser l’autora de l’únic gol de l’equip.

El tècnic, Jordi Segura, va comentar que “tot i començar amb avantatge al marcador, CET10 va plantejar un gran partit, en què els dos equips volíem portar el ritme del partit i ser protagonistes.”
Al cap de pocs minuts de la segona meitat, CET10 va materialitzar una ocasió que els va permetre entrar de ple al matx. Tot i així, el femení va continuar competint bé en un partit molt dinàmic en què qualsevol es podria haver emportat els tres punts. Per desgràcia per a les nostres, CET10 es va avançar al marcador quan faltaven 15 segons per al final. Segura va remarcar “la gran actitud i imatge de l’equip, que, tot i encaixar el segon gol, va tenir una gran ocasió en un atac de cinc que la portera local va aturar .”

Per la seva banda, el juvenil va caure derrotat (1-5) a casa davant el Sala 5 Martorell en un encontre en què Víctor va ser l’autor de l’únic gol d’Industrias.
El tècnic, Miguel Ángel Tabarés, va destacar la duresa d’una derrota “contra un Martorell que va aprofitar una segona part molt fluixa per part nostra”. Durant la primera part, el juvenil va gaudir de nombroses ocasions que no va saber finalitzar bé, mentre que el rival va aconseguir avançar-se al marcador abans del descans gràcies a una pèrdua de pilota. A la segona meitat, el guió de partit va ser molt semblant, Martorell va aprofitar a la perfecció tots els nostres errors i imprecisions defensives. En els darrers minuts “no vam tenir la mateixa eficàcia que altres dies amb el joc de cinc i l’equip no va aconseguir retallar distàncies”.

D’altra banda, el cadet va sumar tres punts després d’una bona victòria com a visitant (4-7) davant de CET10 al Pavelló Bac de Roda. L’infantil es va recomponsar de l’ensopegada de la setmana passada i va superar per 0-3 Les Corts UBAE al Pavelló Municipal de L’Illa. L’aleví va sumar un punt en empatar-ne a un en la visita al Pavelló Municipal Paco Martín davant de Sant Joan de Vilassar.

Pel que fa al benjamí, l’equip va disputar dos partits al llarg de la setmana. Al primer, de Copa Catalunya, Industrias va vèncer com a visitant contra Ràpid Santa Coloma, per tant, va aconseguir l’accés a la següent fase de la competició. Dissabte, en partit de Lliga davant de Maristes Sants-Les Corts i també com a visitant, l’equip va tornar a guanyar el matx. Per finalitzar, el minibenjamí va sortir victoriós de la visita davant el Pallejà.