10 març 2024

Gran jornada pels nostres equips formatius

Cap de setmana gairebé perfecte per a la nostra base amb vuit victòries i una derrota. El filial va guanyar i ja acumula set jornades sense perdre. El femení va tornar al camí de la victòria contra Iris (2-3) i el juvenil es manté líder després de guanyar al Ripollet (4-3). Cadet, infantil, aleví, benjamí i minibenjamí van guanyar els seus partits mentre que el juvenil femení va protagonitzar l’única derrota de la base aquest cap de setmana.

| Asier Corral |

L’aleví guanyà al Natació Sabadell (3-0)

Industrias B va guanyar davant Montsant i continua així en estat de gràcia, acumulant ja set jornades sense perdre. El filial va arrencar el partit dominant, amb molt de dinamisme en atac i generant moltes ocasions davant un rival amb la defensa a mitja pista. Amb l’1-0, els visitants es van posar a jugar de 5, obligant els nostres a defensar durant molta estona. Els jugadors de Jorge Vargas van saber defensar en inferioritat i van aprofitar les oportunitats a la contra per acabar guanyant 5-2. Els gols van ser obra d’Akim (2), Adrià Sánchez, Néstor Ruiz i un gol en pròpia porta.

El sènior femení va tornar al camí de la victòria després de guanyar 2-3 a Badalona Futsal Iris. Les de Jordi Segura van fer una gran primera part per anar-se’n a l’entretemps amb 0-2 al marcador. Després del pas per vestidors, els errors i la falta d’encert de les nostres jugadores van fer que Iris empatés el matx, però, a diferència de partits anteriors, l’equip va continuar remant en la mateixa direcció i als minuts finals va obtenir la recompensa del gol i de la victòria. Les golejadores van ser Leyre (2) i Andrea.

El juvenil va remuntar i va sumar tres punts molt treballats contra el Ripollet (4-3) amb gols de Jorge (2), Àlex Fernández i Cepeda. Dos errors inicials van provocar que els visitants marxessin 0-2 al descans. A la segona part, els colomencs van igualar el partit fins a dues vegades, i a falta de 33 segons per al final, el juvenil va culminar la remuntada i va aconseguir el 4-3 definitiu. Els de Miguel Ángel Tabares van completar un gran partit, però no van estar encertats de cara a porteria.

D’altra banda, el juvenil femení va caure per la mínima a la pista del Montbui (1-0) i el cadet va vèncer al Badalona (11-3) gràcies als gols de Jan (3), Arnau (2), Luca (2) , Nico, Gaizka, Àngel i Marcos. Infantil i aleví van superar els seus rivals amb el mateix resultat (3-0). L’infantil va guanyar amb gols de Teo Domínguez, Xavi Molist i Eric Segú a Sant Joan de Vilassar, mentre que l’aleví va fer el mateix davant Natació Sabadell amb Izan, Robert i Raúl Gea com a golejadors. Finalment, el benjamí i el minibenjamí van guanyar els seus respectius partits de Copa Catalunya davant de Ripoll i Pallejà.

El cadet a vuitens de la Copa Catalunya

L’equip de Daniel Baño i Marc Salvador va superar els setzens de final de la Copa Catalunya després de guanyar a l’Horta 0-15 amb gols de Luca (5), Thiago (2), Pruna (2), Arnau (2), Nico ( 2), Gaizka i Àngel.