05 nov. 2022

Igualtat a la pista i al marcador (4-4)

Industrias Santa Coloma va empatar (4-4) un partit que va poder guanyar en la primera part i que va estar a punt de perdre en el segon temps. Els colomencs van ser superiors al Manzanares FS en els 20 minuts inicials però no van acabar de tancar un encontre que se’ls va complicar després del pas per vestuaris. Els gols locals van portar la signatura de Khalid, David Peña, Uri Santos i Humberto, en pròpia porteria. Els colomencs segueixen en zona de play-off.

Rufino va reaparèixer i es va mostrar molt combatiu

Mal començament d’Industrias Santa Coloma al qual li va tornar a tocar remar contra corrent per culpa d’un gol dels visitants abans que es complís el minut 2 de joc. La primera arribada rival va acabar amb la pilota a la xarxa de la porteria colomenca. Una combinació en atac precisa que va culminar en el gol de Rafa López, que va tenir suficient amb un toc suau per a superar la mitja sortida de Mario. El 0-1 no va variar el pla de joc d’Industrias Santa Coloma. Liderats en el pla ofensiu per Cardona i Khalid, va ser l’internacional marroquí qui va igualar el marcador amb un fort xut a mitja alçada. Khalid també va estar en l’origen de la jugada que va acabar amb l’afortunat 2-1 de David Peña. La remuntada local va obligar a Juanlu Alonso a demanar temps mort. El tècnic visitant no va trobar la fórmula per a canviar el curs del partit. Un penal molt discutit de Mario sobre Raúl Campos va retornar al conjunt castellà manxec a l’encontre. Matamoros va col·locar el 2-2.

No va ser un punt d’inflexió. Tot el contrari. Industrias va respondre amb contundència i una certa ràbia per marcar dos gols més abans d’enfilar el camí a vestuaris. Uri Santos va coronar una gran jugada col·lectiva per a fer el 3-2 i un gol en pròpia porteria d’Humberto va situar un 4-2 molt més d’acord amb el que es veia al parquet. El partit havia entrat en una fase que els locals van saber interpretar a la perfecció. Molta velocitat en cada acció, transicions, fluïdesa i precisió en la circulació de la pilota. Verdejo després d’una assistència de Rufino va poder fer el cinquè però Humberto ho va evitar. Van ser minuts en els quals Industrias no va acabar de finiquitar el partit.

I com sol passar es va acabar pagant aquesta falta d’encert en atac. La segona part va començar amb una ocasió de Corso que va xutar malament al marc defensat per Navarro. En la següent jugada, de nou la primera arribada i el tercer gol per a Manzanares. Raúl Campos va aprofitar un rebuig de Mario per a anotar el 4-3. Els de Xavi Closas van dominar territorialment, van tenir molts minuts la pilota però els va faltar profunditat i fins i tot una millor presa de decisions en els metres finals quan es van acostar a la porteria rival. Daniel va empatar el partit superat l’equador d’aquest segon temps i els dubtes van aparèixer en les files colomenques. Humberto de volea a la sortida d’un córner, Raúl Campos des de la mitja distància, una pilota al pal de Cortès i una triple oportunitat que Mario en primera instància i Khalid, sota els pals, van evitar que acabés en gol, van poder decantar la balança per als visitants. En els locals Khalid, amb un xut a la creueta i amb una bona pressió sobre Navarro que el mateix meta va rectificar salvant sobre la línia de gol, va ser el més destacable a nivell ofensiu en aquesta segona meitat.

Juanlu Alonso ho va intentar amb l’atac de cinc, a falta d’1’40”, i Xavi Closas va fer el mateix amb Povill de porter en els últims segons de partit però el marcador ja no es va moure.