18 febr. 2024

Industrias no es rendeix i competeix fins al final a Manzanares (6-3)

Industiras Santa Coloma va caure davant Quesos El Hidalgo Manzanares (6-3) en un partit amb dues cares. En la primera part, l’expulsió de Tolrà, un penal i un gol en pròpia porteria, va aplanar el camí als de Juanlu Alonso que van arribar el descans amb un botí molt preuat (3-0). En el segon temps, els colomencs van marcar tres gols, van poder ser algun més, però les decisions arbitrals van avortar una reacció que va acabar sent incompleta.

Verdejo intenta desfer-se de la marca de Juan Emilio

El nostre equip va entrar amb mal peu en el partit. Juan Emilio, que tornava després de complir sanció, va ser el primer a avisar a Borja, Antoñito va estavellar una pilota en el pal i posteriorment els col·legiats van assenyalar mà dins de l’àrea de Tolrà, que li va costar l’expulsió per vermella directa, i el consegüent penal que Cortés va convertir en l’1-0. Industrias va pagar car la seva sortida, li va faltar cames i va estar molt exposat davant la intensitat i velocitat de joc que va proposar el conjunt local. Li va costar assolir posicions de rematada i va ser víctima de les presses. Corso va treure una pilota sota els pals a tir del porter Antonio Navarro amb Borja tornant de la seva incorporació a l’atac. En una ràpida transició Verdejo va estar a punt d’empatar. Un tres per a dos que va finalitzar amb un tir alt. En la següent acció Juan Emilio de volea a la sortida d’un córner va aconseguir el 2-0. Xavi Closas va aturar el partit buscant una reacció en el seu equip. Cardona ho va intentar amb un xut exterior que es va marxar desviat. El 3-0 va arribar en una jugada desafortunada. Corso va desviar cap a la seva porteria una rematada creuada de Raúl Campos amb Daniel esperant en el segon pal. Una última ocasió de Verdejo que va refusar Antonio Navarro va posar el punt i final a un primer temps dominat pel nostre adversari.

El segon període va suposar un gir gradual de guió. Van arribar els gols d’Industrias i algunes decisions arbitrals polèmiques. En els primers cinc minuts de la represa es van generar més ocasions de gol que en tota la primera part. Povill, Verdejo, Corso, Hirata i sobretot Khalid, el més incisiu, van tenir a prop el gol. Cardona va fer lluir-se a Antonio Navarro just abans que Khalid anotés el 3-1 premi a la seva insistència. Poc després Hirata va poder fer el segon en una altra jugada protagonitzada per Khalid. El partit va tenir una sola direcció i Manzanares es va limitar a defensar i a esperar la seva oportunitat al contraatac. Povill no va poder aprofitar un servei amb la mà de Borja d’àrea a àrea que va tenir la seva rèplica amb una connexió entre Antonio Navarro i Cortés, que va elevar en excés la pilota davant la sortida del meta colomenc. Superat l’equador d’aquesta segona meitat Antoñito va marrar en un mà a mà davant Borja i es va rescabalar segons més tard signant el 4-1, després d’aprofitar una magnífica assistència de Juan Emilio amb Industrias desordenat en el replegament defensiu. El cop va ser encara més dur perquè la ferida es va fer més gran amb una pèrdua en la frontal de l’àrea que Cortés, després de robar i driblar al porter d’Industrias, va deixar en safata perquè Juan Emilio empenyés l’esfèric a la xarxa. Una altra vegada Xavi Closas va haver de demanar temps mort. En aquesta ocasió la reacció va ser immediata i Khalid va trobar d’un xut des de la mitja distància sorprendre entre les cames al meta visitant. El 5-2 va donar pas a l’atac de cinc amb Povill de porter a 5’53” per a la conclusió.

En el tram final del partit els col·legiats van cobrar protagonisme. Es va perdonar l’expulsió de Daniel després d’impactar el seu braç en el rostre de Peña. Era la segona groga. Va marcar Cardona aprofitant la superioritat numèrica. El mateix Cardona va poder fer el quart però Cortés li va subjectar i va impedir un tir net davant Antonio Navarro. L’acció va ser mal gestionada per la parella arbitral i va originar l’expulsió de Khalid per protestar. Va veure la segona groga. Cortés també i Manzanares va arribar al bonus. Amb més de 3 minuts per jugar-se tots dos equips van perdre un efectiu. Els de Xavi Closas van mantenir la superioritat numèrica en atac amb Povill que va tenir una bona oportunitat, encara que la més clara va ser per a Verdejo. Va provocar la sisena falta i des dels 10 metres va estavellar la pilota en el pal. Amb la recuperació d’un jugador per bàndol i Industrias bolcat, Gallo va tancar el partit en els últims segons amb un gol des de la seva pròpia pista.