11 set. 2021

Industrias Santa Coloma cedeix davant Aspil-Jumpers Ribera Navarra

Derrota en el primer amistós que Industrias Santa Coloma jugava a casa. El 1-5 davant Aspil-Jumpers Ribera Navarra va ser un càstig massa sever en un partit en el que la principal diferència va estar en la finalització. Els tudelans van estar molt més encertats en atac. David Álvarez va reaparèixer a un bon nivell després de no participar en els dos primers amistosos d’aquesta pretemporada. Javi Rodríguez va utilitzar a tots els jugadors convocats.

El capi David Álvarez jugà el seu primer partit de pretemporada

El primer temps va ser molt igualat i encara que les ocasions de gol van trigar a arribar els dos porters, Borja i Marcao, van acabar tenint molta feina i en la seva majoria ben resolt. De l’estratègia va néixer l’únic gol d’aquest període. Un servei de cantonada amb una gran definició de Terry, de volea, que va sorprendre el nostre meta. Faltaven una mica més de tres minuts per a enfilar el camí als vestuaris i en aquesta recta final, Industrias va poder fer l’empat en diverses oportunitats. Dos de les més clares per als jugadors del filial, Victor Ramos i Abdel, que van aprofitar molt bé els seus minuts en pista. La reacció colomenca es va quedar sense premi i amb ensurt inclòs perquè David va fer el 0-2 per als tudelans també després d’un córner però aquest gol no va pujar al marcador perquè segons els col·legiats es va aconseguir fora de temps.

A la represa els colomencs van sortir decidits a anivellar la balança i Drahovský no va poder culminar amb encert una gran passada de David Peña al segon pal mentre que Uri Santos va estavellar una pilota al pal. El 0-2 de Aspil-Jumpers Ribera Navarra (Joao Miguel) amb superioritat atacant a través del porter Pereira va fer mal al nostre equip que uns segons després va encaixar el 0-3, obra de Terry. Un minut fatídic que va obligar a Javi Rodríguez a aturar el partit. Els locals ho van intentar però el marcador va pesar molt en l’ànim del grup. Arran de la cinquena falta d’equip va arribar, de nou a pilota parada, el 0-4 que va tornar a signar Joao Miguel. L’atac de cinc colomenc amb Sepe tampoc va ser la solució a l’absència de gol. Alexandre va fer el 0-5 sense porter i a poc més d’un minut per a la conclusió va arribar l’únic gol d’Industrias obra d’Uri Santos.