12 set. 2020

Industrias Santa Coloma cedeix davant el Peñíscola (5-1)

Industrias Santa Coloma va perdre el seu primer partit de la pretemporada a Peníscola. Un segon temps dolent va condemnar al nostre equip davant un rival que va saber aprofitar les concessions colomenques per a remuntar el gol inicial de Verdejo amb el qual es va arribar al descans. El porter Mario Almagro es va estrenar i va jugar uns minuts.

Corso en una acció del partit davant Peñíscola Globeenergy

Industrias Santa Coloma va mostrar dues cares ben diferents en el seu tercer partit d’aquesta pretemporada. L’equip de Javi Rodríguez va oferir una bona versió en els primers 20 minuts, es va avançar al marcador en una acció a pilota aturada i va saber mantenir aquest avantatge fins a arribar al descans. No obstant això a la segona part es va veure superat per un rival que va aprofitar alguns errors per a remuntar i acabar golejant.

Javi Rodríguez haurà tret de ben segur conclusions clares després de perdre davant Peníscola Globeenergey al marge del marcador final. Per a això serveixen els partits amistosos. Era el primer encontre amb un Primera Divisió i el tècnic va optar per un cinc inicial reconeixible: Borja, Corso, Sepe, Drahosvky i Bruno Petry. Al llarg dels 40 minuts de joc tots van tenir la seva oportunitat fins i tot Carlos Lavado del filial i el porter Mario Almagro recentment sortit d’una lesió. Aquesta va ser sens dubte la millor notícia. La tornada del meta madrileny que va sortir a pista en la segona meitat.

El primer període amb millors ocasions per al nostre equip es va decantar del costat colomenc perquè el rival es va carregar de faltes i Verdejo no va desperdiciar un 10 metres per a col·locar el 0-1 amb el qual es va arribar al descans. En la represa amb Molina a la porteria castellonenca, la sortida dels de Manolín va deixar ben clar que les coses s’anaven a posar més difícils. Un error defensiu va propiciar el 1-1. En 8 minuts Peníscola havia capgirat el partit no només remuntant sinó fins i tot ampliant la diferència (3-1). Amb el 4-1 (min.35) la recta final va servir per a posar en pràctica el porter-jugador amb Corso ( a 3’29” per a la conclusió) . Un recurs que tampoc va fer efecte.

L’equip tornarà a la feina aquest pròxim dilluns per a preparar l’amistós contra FC Cerdanyola del dia 15 a les 20.45 a La Colina i a porta tancada.