25 set. 2021

Industrias Santa Coloma empata a Tudela (2-2)

Excel·lent imatge la que va oferir Industrias Santa Coloma davant Aspil Jumpers Ribera Navarra (2-2) malgrat les importants baixes amb les quals arribava el nostre equip al Ciutat de Tudela. Els de Javi Rodríguez van arribar a dominar 0-2 amb gols de Drahovský i Abde, un en cada període, i només amb l’atac de cinc el conjunt navarrès va aconseguir igualar el partit.

Drahovský va obrir el marcador a Tudela

Malgrat les notables i nombroses absències, Industrias Santa Coloma, va quallar una bona actuació davant Aspil Jumpers Ribera Navarra i va estar a punt d’emportar-se la victòria en la seva visita al Ciutat de Tudela. De fet el nostre equip va dominar en el marcador fins als últims dos minuts de partit quan els locals van optar per l’atac amb superioritat numèrica i van poder evitar el triomf dels colomencs.

Un gol de Drahovský als dos minuts després d’una recuperació de pilota va col·locar a Industrias amb un 0-1 que va desconcertar al conjunt tudelà que no es va trobar còmode a la pista. Les seves aproximacions a la porteria defensada per Borja sempre es van trobar amb l’excel·lent resposta del nostre meta. Drahovský amb una doble ocasió en tot just un minut, amb pilota al travesser inclòs, va poder ampliar la diferència abans d’arribar al descans. I malgrat arribar a les cinc faltes d’equip a 4’21” per a arribar a l’entreacte, els de Javi Rodríguez no van donar cap opció a tirar des dels 10 metres.

La reacció local dibuixada en els últims minuts de la primera meitat va tenir continuïtat en la segona part i va poder arribar l’empat en alguna jugada. No obstant això a la contra Industrias tenia el terreny adobat per a fer mal al seu rival. David Álvarez i David Peña ho van intentar però va haver de ser Abde a 6 minuts per a la conclusió del partit qui finalitzés una triangulació i situés un 0-2 que va obligar la banqueta tudelana a apostar per l’atac de cinc.

Aquesta va ser l’única manera que va trobar Aspil Jumpers Ribera Navarra per a no caure derrotat davant un Industrias Santa Coloma de circumstàncies que va estar a l’altura . Novo en pròpia porteria i Pintinho van aconseguir empatar el partit (2-2). La setmana que ve últim assaig davant Osasuna Magna a la localitat de Noain.