08 març 2022

Industrias Santa Coloma es classifica per tercera vegada consecutiva per la Final Four de la Copa del Rei

Industrias Santa Coloma serà de nou a la Final Four de la Copa del Rei. Per tercer any consecutiu es guanyà el bitllet per a aquesta fase final en un partit de molts gols, amb alternatives al marcador i malgrat el factor pista en contra. Un triplet de Drahovský, un doblet de David Peña i l’encert de David Álvarez i Uri Santos van completar un marcador històric (6-7).

Alegria de jugadors i tècnics al Vista Alegre de Córdoba

Va començar el partit amb un primer avís de Viana després d’una gran passada de Zequi però van ser els colomencs els que van colpejar primer. Una assistència de Verdejo la va convertir en gol Drahovský per a posar el 0-1. Amb vent favorable una gran jugada col·lectiva d’Industrias va desembocar en el 0-2 que va signar el capità David Álvarez. Josan González va advertir el primer gran problema de l’eliminatòria i va decidir aturar el partit. El seu temps mort va tenir l’efecte desitjat. La reacció local va deixar en res aquest avantatge i Viana en aprofitar una passada de Pablo del Moral va inaugurar el marcador per als cordovesos. Perín recollint una pilota rebutjada per Borja va anotar el 2-2 i Javi Rodríguez no va tenir més remei que posar ordre en les files del seu equip sol·licitant que es detingués l’encontre. La intensitat va presidir el duel, es va lluitar cada metre quadrat de pista i la igualtat al marcador també es va viure al parquet. Un tir al pal de Ricardo va precedir la remuntada dels andalusos. Pablo del Moral va ser l’autor del 3-2, un parcial de 3-0 en 5 minuts que no obstant això no va condicionar a Industria Santa Coloma. La cinquena falta de Córdoba Patrimonio si va influir en el treball defensiu dels homes de Josan González. David Peña va empatar en una ràpida transició però Viana va desfer la igualada situant un 4-3 amb el qual es va entrar en l’últim minut de la primera meitat. Un pal de Viana, el millor jugador dels locals, i l’oportunisme d’Uri Santos per a fer el quart dels colomencs van posar el punt i final a aquest primer període.

En el segon acte Industrias Santa Coloma va ser millor. David Álvarez va posar a prova a Cristian que amb una gran parada va evitar que Industrias es tornés a avançar al marcador. No obstant això el meta de Córdoba Patrimonio res va poder fer amb un xut de Drahovský que va servir per a col·locar-se amb un 4-5. El nostre equip es va carregar aviat de faltes, 3 en el minut 23, al mateix temps que Cristian va tornar a aparèixer per a negar el gol a Corso. Una nova diana de Drahovský, la sisena en aquesta edició de la Copa del Rei, va significar un 4-6 que superat l’equador d’aquest segon temps deixava molt de cara l’eliminatòria però els locals mai es van rendir. I Perín, en una acció individual, va retallar distàncies. Després del que es va viure en la primera part, tot estava per decidir. Una contra amb bona finalització de David Peña va situar l’avantatge de nou en dos gols (5-7) però la cinquena falta d’equip d’Industrias ens va abocar a un tram final de partit complicat i incert. Borja va evitar el gol de Viana amb una gran intervenció just abans que Josan González es decidís per l’atac de cinc amb Shimizu de porter. Va ser el moment més difícil. Va marcar Perín a 2’29” i Borja va evitar l’empat de Miguelín a 10 segons per a la conclusió. Al maig Industrias Santa Coloma lluitarà per un títol.

CÓRDOBA PATRIMONIO: Cristian, Pablo Del Moral, Jesulito, Zequi i Viana. (Ricardo, Shimizu, Caio César, Lucas Perin, Saura i Miguelín)

INDUSTRIAS SANTA COLOMA: Borja, Corso, Sepe, Verdejo i Drahovský. (Cardona, Uri Santos, David Álvarez, Khalid, David Peña i Rufino)

GOLS: 0-1 Drahovský 3’, 0-2 David Álvarez, 1-2 Viana 8’, 2-2 Perín 10’, 3-2 Pablo Del Moral 13’, 3-3 David Peña 16’, 4-3 Viana 18’, 4-4 Uri Santos 20’, 4-5 Drahovský 23’, 4-6 Drahovský 31’, 5-6 Perín 32’ i 5-7 David Peña 34’

ÀRBITRES: Cordero Gallardo / Carrillo Arroyo (Andalucía). Van amonestar a Zequi, Pablo del Moral, Khalid, Uri Santos, Cardona i Verdejo.