10 des. 2019

Industrias Santa Coloma no es deixa sorprendre (0-10)

Industrias Santa Coloma no es va deixar sorprendre  i es va imposar a Tenerife al Iberia Toscal de Segona B (0-10) amb gols de Khalid (3), Verdejo (2), David (2) Well (2) i Uri Santos, obtenint de manera clara el passi als vuitens de final de la Copa del Rei.

Khalid s’estrenà a la Copa del Rei amb tres gols

En un ambient festiu, la visita del degà de la LNFS mereixia que les graderies registressin una gran entrada, i així va ser, i amb Borja a la porteria com a principal novetat, Industrias Santa Coloma va tirar de paciència per tramitar un partit que va acabar per resoldre’s en el segon temps.

En la primera meitat un gol de Verdejo va donar tranquil·litat a l’equip que amb el marcador a favor va jugar amb solvència fins que Khalid, abans d’arribar al descans, va aconseguir un 0-2 que va aclarir el panorama amb vista al segon acte.

Va ser precisament en el segon període quan els colomencs van posar una marxa més a base de gols que van deixar l’eliminatòria sentenciada. De nou Verdejo, cinc gols en els últims tres partits, Well, una altra vegada Khalid i Uri Santos van situar el marcador en un clar 0-6 en tan sols 5 minuts.

Amb el partit decidit un doblet de David Álvarez, com a Jaén, una xilena espectacular de Well, que es va guanyar l’ovació del públic local, i un més de Khalid per fer un triplet, van tancar un partit en el qual el nostre equip recupera sensacions amb vista a la jornada de lliga de diumenge que es presumeix vital per als interessos d’Industrias Santa Coloma.

Eliminació de diversos ‘primeres’

Palma Futsal, Viña Albali Valdepeñas i Aspil Jumpers Ribera Navarra van caure en aquesta ronda de setzens de final. El nostre pròxim rival a la Lliga ho va fer als penals contra FS Talavera després d’empatar 3-3. Per la seva part Movistar Inter, O Parrulo Ferrol, Jáen Paraíso Interior, Servigroup Peñiscola, Jimbee Cartagena i Llevant van aconseguir superar aquesta eliminatòria.