20 des. 2023

Industrias Santa Coloma segueix endavant a la Copa Catalunya

Industrias Santa Coloma serà a la tercera ronda de la Copa Catalunya després d’imposar-se al Vincit Provençalenc a la tanda de penals en un partit que va acabar amb empat (1-1).  Un gol de Laia va neutralitzar l’avantatge local i malgrat els esforços del nostre equip, que va ser superior, la classificació per a la següent eliminatòria es va resoldre des dels 6 metres.

L’equip femení d’Industrias Santa Coloma va prendre la iniciativa des de l’inici del partit però es va topar amb un rival que es va mostrar molt sòlid en defensa. Una errada del conjunt colomenc va ser aprofitat per avançar-se al marcador. Amb l’1-0 s’arribà al descans.

En la segona part les nostres jugadores van insistir. Domini clar i xuts exteriors per tractar de fer l’empat. Una recuperació de pilota va permetre a Laia igualar l’encontre. El tram final va ser molt incert amb diferents ocasions que no van acabar en gol.

Finalment, a la tanda de penals es va decidir tot. Industrias Santa Coloma va ser millor (3-4) i continuarà endavant en la competició.