07 nov. 2022

Infantil, aleví, benjamí i minibenjamí allarguen la seva ratxa

La nostra base ha continuat competint al llarg d’aquest cap de setmana amb molt bons resultats, on de mica en mica es va veient la millora de cadascun dels equips.

El filial va empatar a Mataró / Imatge del Futsal Mataró

El filial ha obtingut un punt (2-2) en la visita contra el Futsal Mataró. Els autors dels gols han estat Marco i Boni.
El tècnic, Jorge Vargas, va assenyalar que l’equip “ha jugat un partit molt seriós i disputat en què hem merescut més durant tota la segona part”.
Vargas va afegir que malgrat haver concedit massa als dos gols rebuts “a la segona meitat hem defensat molt bé i hem tingut ocasions molt clares que no hem pogut materialitzar”.

El femení ha caigut derrotat per 5-2 davant el Futsal Seròs Esportiu Femení al Pavelló Municipal de Seròs. Nair i Paula han estat les autores dels gols.

El tècnic, Jordi Segura, va comentar que “l’equip ha portat el ritme del partit durant molts minuts” i va lamentar “no haver aprofitat les ocasions generades”. Tot i l’expulsió d’una jugadora local i jugar de cinc “no hem aconseguit retallar distàncies al marcador”.

Pel que fa al juvenil, els nostres han aconseguit un empat després de quedar 3-3 contra el Sala 5 Martorell al Pavelló Municipal de Martorell. Paterna per partida doble i Aleix Garcia han fet els gols de Industrias.

El tècnic, Miguel Ángel Tavares, va comentar que l’equip “s’ha vist superior en joc i en ocasions, però la falta de punteria i errors a la presa de decisió han permès mantenir amb vida el rival en tot moment”.
Tavares va afegir que durant la segona meitat “l’equip ha tingut un minut i mig per sentenciar el partit, però no ho hem fet i Martorell ha aconseguit empatar a l’últim segon”.

L’infantil, aleví, benjamí i minibenjamí prolonguen la seva imbatibilitat una jornada més

El cadet ha aconseguit un punt després d’empatar (5-5) davant el Futsal Mataró al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor. L’infantil ha vençut el Rapid Santa Coloma per 1-6 al Pavelló Municipal La Bastida. Per part seva, l’aleví ha obtingut els tres punts després d’imposar-se al Palafolls (0-5) al Pavelló Municipal El Palauet.

Els nostres minibenjamí i benjamí continuen gaudint d’un gran moment de forma després de guanyar els seus respectius partits a domicili davant de Ripollet F.S. i Rapid Santa Coloma F.S. respectivament.