20 març 2023

Infantil i aleví sumen tres punts

Un altre cap de setmana per a la base en el que han competit tots els nostres equips excepte el filial. Destacar les victòries en Lliga d’infantil, aleví, benjamí i minibenjamí.

L´infantil celebra la victòria a Santa Coloma

El femení va empatar (2-2) al Pavelló Nou contra el Futsal Seròs amb doblet de Nair. En un partit molt igualat i amb moltes alternatives per part dels dos conjunts, el tècnic Jordi Segura va destacar que “Industrias va portar el pes del matx en tot moment, buscant i generant ocasions gràcies a un gran joc col·lectiu”. Tot i el domini del joc, les visitants aconseguien generar perill amb bones accions de contraatac. Al final, durant el transcurs del segon temps “Seròs responia a cada gol que vam aconseguir, cosa que, juntament amb la falta d’encert, va fer que el resultat final fos d’empat”.

Per la seva banda, el juvenil va caure derrotat per 3-2 en la visita a les Illes Balears davant Palma Futsal amb dos gols d’Akim. El partit va estar marcat per la manca d’encert de cara a porteria per part dels nostres, segons paraules del tècnic Miguel Ángel Tabarés “vam fer una gran primera meitat en què va destacar el nostre atac de forma constant i el gran treball de l’equip en la creació de joc”. Tot i això, els locals es van avançar al marcador (2-0) amb dues accions puntuals sobre les quals l’equip es va refer i va aconseguir acostar-se al marcador just abans del descans. A la segona part, el guió de partit va ser molt similar al de la primera meitat “exceptuant l’expulsió d’un jugador local que ens va facilitar jugar amb superioritat numèrica de 5vs3 durant dos minuts en què no vam aconseguir veure porteria”. Malgrat el resultat, Tabarés es va mostrar orgullós “del treball i sacrifici col·lectiu, que han estat presents en tot moment”.

El cadet va empatar 2-2 al Pavelló Nou contra el Futsal Mataró. L’infantil va aconseguir una gran victòria a Santa Coloma després de superar per 9-1 el Ràpid Santa Coloma, igual que l’aleví, que també va sumar els tres punts (7-1) en el partit que va disputar contra el Palafolls a casa.

D’altra banda, el benjamí va obtenir una derrota i una victòria en els dos partits disputats al llarg d’aquesta setmana davant Iris Badalona i Sant Andreu. El minibenjamí va aconseguir una victòria contra el FS Ripollet al Pavelló Nou.

Finalment, femení i infantil van caure en els seus respectius partits de Copa Catalunya davant de Les Corts UBAE i CFS Montsant.