12 des. 2018

Injusta eliminació (1-2)

Industrias Santa Coloma es va acomiadar de la Copa del Rei davant Palma Futsal (1-2) en un partit resolt en els detalls. Dues errades van penalitzar als colomencs en la primera part i malgrat el domini i les ocasions locals, no es va poder aconseguir un empat que hagués estat possiblement el resultat més just.

La primera part va exemplificar els problemes que el nostre equip ve arrossegant en els seus últims partits de Lliga: la falta de gol. Industrias Santa Coloma va portar la iniciativa, va tenir més temps la pilota i va disposar d’ocasions clares. No obstant això va pecar de falta de punteria i Ximbinha, Pol, Corso i David Álvarez no van ser capaços de batre a Nico Sarmiento. Tot el contrari Palma Futsal que va penalitzar les poques errades que els colomencs van cometre per fer dos gols i anar-se al descans amb un avantatge fictici. Nunes després d’una pèrdua de pilota de l’últim home i Catela en una brillant acció individual van anotar pels balears. Dos cops que van desequilibrar el partit.

En el segon temps va canviar el decorat. Palma Futsal va sortir amb les idees clares: baixar les revolucions i marcar un ritme més lent de partit sense entrar en l’intercanvi de cops. I va aconseguir el seu propòsit. Amb més control a Industrias Santa Coloma li va costar arribar a l’àrea rival, no es van generar ocasions i feia falta un gol per revolucionar el partit. I fins que no va arribar l’1-2 obra de Ximbinha, el duel no va cobrar una altra dimensió. Als d’Antonio Vadillo els van sorgir els dubtes, els locals van posar una marxa més i l’empat va poder arribar en una jugada molt protestada per la nostra banqueta i afició, una caiguda de Thalles per una agafada dins de l’àrea que es va anar al llimb, a criteri dels àrbitres. L’atac de cinc també va poder anivellar la balança però Uri i sobretot Pol es van topar amb un encertat Nico Sarmiento.

Fitxa tècnica

INDUSTRIAS SANTA COLOMA: Cristian, Corso, Uri Santos, Albert Cardona i Ximbinha. (Pol, Maico, Verdejo, Thalles, David i Mario)

PALMA FUTSAL: Nico Sarmiento, Lolo, Joao, Taffy i Mati Rosa. (Joselito, Nunes, Tomaz, Quintela, Catela i Paradynski)

GOLS: 0-1 Nunes 8′, 0-2 Catela 13′ i 1-2 Ximbinha 32′

ÀRBITRES: García Donas I Moreno Millán. Van amonestar a Quintela.