25 gen. 2023

Jaén Paraíso Interior barra el pas a Industrias Santa Coloma a la Copa (1-5)

La participació d’Industrias Santa Coloma a la Copa del Rei finalitzà aquesta nit després de perdre davant Jaén Paraíso Interior (1-5). El nostre equip, que es va avançar en l’eliminatòria, va ser víctima dels seus propis errors en el segon temps. El rival no ho va desaprofitar i ho va penalitzar fent valer la seva millor finalització.

Decepció per l’eliminació a la Copa del Rei

Industrias Santa Coloma no serà a la pròxima ronda de la Copa del Rei. La derrota contra Jaén Paraíso Interior posa punt i final al nostre concurs en la competició. Malgrat un bon primer temps i d’avançar-se al marcador, els andalusos van reaccionar i van aconseguir en la segona meitat golejar al conjunt local, i classificar-se per a quarts de final amb un resultat excessiu i molt enganyós.

La igualtat va presidir bona part de l’encontre. Alan Brandi va avisar de volea a la sortida d’un córner que es va marxar fora. Povill, a passada de Borja, va tenir la primera oportunitat per als colomencs. El seu xut es va trobar amb una magnífica resposta d’Espíndola. Una gran jugada col·lectiva, sortint de la pressió alta de l’adversari, coronada amb un gol de Verdejo va posar en avantatge a l’equip de Xavi Closas que va poder fer el segon en una rematada de Povill que va rebutjar Espíndola.

Amb Industrias carregat de faltes, 4 en el minut 9, Jaén es va encomanar al xut exterior des de qualsevol posició i distància per tractar d’anivellar la balança. A pilota aturada ho van intentar David Peña i David Álvarez i una ràpida transició amb superioritat numèrica va deixar a Nil i una altra vegada a David Peña amb opcions molt clares de fer el 2-0.

No va arribar aquest segon gol i just quan els de Dani Rodríguez van cometre la cinquena falta d’equip, a falta de 4’41” per arribar el descans, Alan Brandi va aprofitar una passada de Míchel per a anotar el 1-1 dins de l’àrea.

Després del pas dels jugadors per vestuaris, Industrias Santa Coloma va perdre tensió i César va estar a punt d’aprofitar-ho amb un tir al pal. Aquests minuts inicials de la segona part van ser caòtics amb diversos desajustaments, pèrdues de pilota dels uns i els altres, i accions atacants mal resoltes. El partit es va tornar més físic. Mati Rosa es va topar amb Borja i el seu xut va ser refusat pel meta local, en l’altra porteria, David Álvarez després d’una gran passada de Povill no va poder superar a Espíndola.

En els últims 10 minuts es va decidir l’eliminatòria. Una pèrdua de pilota de Borja va propiciar un contraatac que Attos va convertir en el 1-2. Per primera vegada, Jaén Paraíso Interior, es posava per davant al marcador. Un cop de Renato a la cara de David Álvarez no va ser considerada per la parella arbitral com a mereixedora de targeta groga, podia haver estat la segona, i els de Jaén es van lliurar de l’expulsió. Corso des de la mitja distància, Cardona i després Verdejo van buscar la igualada.

I va arribar el fatídic minut 34 de partit. Dues accions ofensives consecutives van acabar amb els gols de Míchel i César castigant amb severitat a Industrias. Xavi Closas va decidir demanar temps mort i utilitzar l’atac de cinc amb Povill de porter. Verdejo, dues vegades, i David Peña no van trobar premi i un gol d’Espíndola amb la porteria desprotegida va tancar l’eliminatòria a favor de Jaén Paraíso Interior.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA: Borja, Corso, Uri Santos, David Álvarez i Khalid. (Verdejo, Povill, Cardona, Nil, David Peña i Rufino).

JAÉN PARAÍSO INTERIOR: Espíndola, Attos, Míchel, César i Alan Brandi. (Renato, Taborda, Chino i Mati Rosa).

ÀRBITRES: Navarro Rodríguez-Villanueva / Sarabia Eguiluz. Van amonestar a Nil, Renato, César, Míchel. Amb el partit finalitzat vermella directa a Khalid (40′).

GOLS: 1-0 Verdejo 7’, 1-1 Alan Brandi 16’, 1-2 Attos 30’, 1-3  Míchel 34’, 1-4 César 34’ i  1-5 Espíndola 39’.