18 abr. 2021

Jornada base 17 d’abril

Empat i victoria per al filial i juvenil respectivament en la seva estrena en partit oficial al Pavelló Nou. El 2-2 d’Industrias B contra FS Ripollet amb gols de Novo i Abdel no va ser massa just perquè l’equip de Jorge Vargas va fer un bon primer temps davant un rival que va reaccionar gràcies a l’atac de cinc a la segona part.  Per la seva banda el juvenil va golejar al FS Alcoletge (6-1) amb una gran actuació coral i una individual molt destacada, la de Victor Ramos que va fer un triplet. Pol, Jorge i Adri van completar el marcador. Per últim el femení es va imposar a Badalona Futsal Iris per 5 a 1 amb gols de María (2), Marta, Joana i Alba.

Novo i Abdel van marcar en el retorn del filial a casa

El nostre filial debutava a Santa Coloma i ho feia davant un rival molt complicat. El FS Ripollet és un equip ben treballat, molt intens, que té en les seves files al màxim golejador de la Lliga i que sap treure molt de profit de les accions d’estratègia.

Potser per això el domini inicial va ser visitant perquè Industrias B amb massa respecte va trigar a ficar-se en el partit. Quan ho va fer, no només va canviar el curs de l’encontre sinó que va fer dos gols amb els que es va arribar al descans.

En el segon temps amb el partit controlat, la decisió d’atacar de cinc de FS Ripollet va anar acompanyada de l’encert en la primera acció ofensiva amb superioritat numérica. Un gran gol des d’uns 15 metres amb un xut potent a l’escaire que va generar dubtes en el nostre equip. Restaven 7 minuts per acabar el partit. Els visitants van alternar el joc de cinc amb el de quatre i una falta molt rigorosa a la frontal de l’àrea a pocs segons per a la finalització va acabar sent clau. L’empat malgrat una darrera ocasió colomenca ja va ser definitiu.

El femení va guanyar amb solvència (5-1) davant un rival que es va tancar molt mostrant-se molt defensiu. Li va costar inicialment al nostre equip superar aquest plantejament però finalment amb el transcurs dels minuts van arribar els gols. Amb 2-0 es va marxar al descans i en la represa el guió no va canviar malgrat el gol de Badalona Futsal Iris a la sortida d’un córner que va significar el 3-1. Dos gols més  de les juadores d’en Jordi Segura van tancar un partit que no va presentar moltes dificultats i que són 3 punts importants per continuar retallant punts a la classificació.

Per la seva banda el retorn del juvenil a casa va acabar sent una festa amb un victòria molt clara dels de Jordi Marín que amb intensitat defensiva i efectivitat en atac van superar a un Alcoletge que es va trobar massa incòmode i que ja perdia al descans 2-0.

La segona part va servir perquè Jorge Pérez en tres accions acabés per finiquitar el partit: assistència a Victor Ramos en el 3-0, anotant ell mateix el 4-0 i després fent una altra passada de gol perquè Adri Martínez marqués el 5-0. Amb el porter-jugador el rival va aconseguir marcar el seu gol i Victor Ramos va arrodonir amb un triplet el triomf colomenc.

El president Vicenç Garcia no es va perdre el debut del juvenil al Pavelló Nou

La resta de marcadors dels nostres equips formatius amb els seus golejadors són aquests:

Resultats equips base 17 d'abril 2021
Prebenjamí Industrias Santa Coloma 112Molins 99 CFSGols: Iker -2-, Aleix -2, Didac Silva -2-, Leo Ruiz -2-, Pol, Dídac Parra, Gael
MinibenjamíBadalona Futsal Iris06Industrias Santa Coloma Gols: Martí -2-, Oliver -2-, Marc, Javi
Benjamí AIndustrias Santa Coloma 121Badalona Futsal IrisGols: Marcel -5-, Xavi -2-, Eric -2-, Adrià -2-, Biel