06 juny 2021

Jornada base 5 de juny

Derrota del nostre filial a la pista de FS Ripollet (3-1), un rival directe en la lluita per la permanencia. El gol d’Abde va ser insuficient i malgrat aquesta ensopegada el conjunt que entrena Jorge Vargas es manté fora de les posicions de descens. Per la seva banda el femení es va imposar a l’AE Garriga (4-6) amb els doblets de Joana, Marta i Sandra i segueix cercant la primera plaça de la classificació.

Industrias Santa Coloma B va cedir davant FS Ripollet per la seva falta d’encert en els metres finals, la major experiència del seu rival i sobretot per decisions arbitrals incomprensibles que van trencar la igualtat que va presidir l’encontre.

Al descans guanyava el nostre equip 0-1 però en el segon temps els locals van remuntar gràcies a un inexistent penal per unes suposades mans que a més no van ser i s’havien produït fora de l’àrea. No obstant això la mateixa acció amb 2-1 al marcador en l’àrea contrària no va ser castigada. El 3-1 definitiu va arribar amb l’atac de cinc.

D’altra banda el femení va haver de remuntar dues vegades (3-1 al descans i 4-3 en la segona part) i realitzar una bona defensa del porter jugador rival, per a emportar-se els tres punts que li permeten continuar pressionant als dos equips que encapçalen la classificació.

La resta de marcadors dels nostres equips formatius van ser positius amb cinc victòries i només una derrota. L’aleví, el benjamí i el minibenjamí encapçalen les seves respectives categories.

Resultats equips base 5 de juny
PrebenjamíMolins 99 FS 210Industrias Santa Coloma Gols: Dídac Silva x4, Pol x3, Gael, Leo, Dídac Parra
MinibenjamíIndustrias Santa Coloma 23Futsal Iris BadalonaGols: Marc, Yon
Benjamí A Futsal Iris Badalona214Industrias Santa Coloma Gols: Unai x5, Marcel x3, Iván x2, Adri x2, Biel, Aleix
AlevíIndustrias Santa Coloma 71Sant Andreu de la BarcaGols: Carlos x2, Luca x2, Víctor, J.Bachs, Kilian