19 nov. 2023

Jornada base: victòria important del juvenil a la pista de Les Corts (4-5)

Industrias Santa Coloma B va cedir a casa contra Futsal Mataró (3-4) en un partit molt igualat. Els de Jorge Vargas van anar de menys a més, però en defensa van concedir massa i el rival ho va aprofitar per a endur-se els tres punts. El femení no va poder amb el Sant Cugat (4-3) però va estar a punt de remuntar un 4-0 amb l’atac de cinc. El juvenil masculí va aconseguir un important triomf a la pista de Les Corts (4-5) mentre que el juvenil femení va perdre al Pavelló Nou (1-3) contra el Sant Andreu. Aquest cap de setmana també van guanyar cadet, aleví, benjamí i minibenjamí. L’infantil es va haver de conformar amb un empat.

El cadet celebrà la seva victòria davant Les Corts

El doblet de Mati i el gol de Joan van ser insuficients per a doblegar al Futsal Mataró en un encontré  que es va poder emportar qualsevol. Al descans es va arribar amb un desavantatge de dos gols (1-3) per culpa d’una defensa poc agressiva, molt enfonsada i que va permetre al rival crear moltes ocasions. En la segona meitat malgrat el gol de Futsal Mataró que va col·locar un 1-4 gairebé definitiu, el nostre equip va reaccionar bé i va merèixer l’empat però es va quedar molt a prop d’igualar a través de l’atac de cinc.

El femení va caure a la pista del FS Sant Cugat malgrat els gols de Leyre (2) i Paula. Bon inici de partit que no va tenir continuïtat. Les de Jordi Segura van perdre l’organització defensiva i una desconnexió va permetre a les locals obrir bretxa al marcador (2-0). En la segona part, més del mateix, fins a aconseguir un màxim avantatge de quatre gols però el nostre equip va gestionar bé el tram final del partit i amb atac de cinc, es va col·locar amb un ajustat 4-3.

El juvenil masculí es va imposar en la sempre difícil pista de Les Corts amb Barriga (2), José (2) i Àlex Fernández com a golejadors. El primer període va ser molt complet però en el segon temps la falta d’encert en atac li va donar vida als locals que van posar en dificultats als nostres en els últims minuts. L’equip va saber patir i es va fer amb la victòria.

D’altra banda, el juvenil femení va perdre en Sant Andreu amb un gol de Paula i un altre en pròpia porteria. El cadet va golejar a Les Corts (8-3). Van anotar Jan Carreño (2), Gaizka (2), Nico, Ángel, Pruna i Arnau. L’infantil va empatar a casa (2-2) contra EFS Palafolls amb Xavi Molist i Adrià Cano com a golejadors. L’aleví va vèncer 6-0 a UFS Martorell marcant Izan (2), Joao, Asier, Quim i Robert.

Finalment, el benjamí va guanyar a La Unión i el minibenjamí al Futsal Iris Badalona.