08 abr. 2024

Jornada gairebé perfecta per a la base

Set victòries i un empat són els resultats dels nostres equips formatius aquest cap de setmana. El filial es va imposar a Canet i acumula ja sis victòries consecutives. El femení va tornar a guanyar després de dues derrotes i el juvenil es manté líder una setmana més. Infantil, aleví, benjamí i minibenjamí van vèncer en els seus partits mentre que el cadet només va poder sumar un punt a la pista de Les Corts.

El minibenjamí és campió de la seva Lliga de Copa Catalunya

Industrias B va guanyar a Canet (2-0) en un partit molt igualat i ja suma sis victòries seguides i nou jornades sense perdre. Als de Jorge Vargas els hi va costar agafar el ritme del partit i malgrat estar bé en atac i en defensa, els va faltar mobilitat en la primera part. Després del descans, el nostre filial va jugar amb molt més dinamisme i va generar nombroses ocasions, podent marcar en l’equador i en el tram final del segon temps. Adri va ser l’autor dels dos gols colomencs.

Victoria de mèrit del femení que va superar a un rival que es va avançar en el marcador i que durant molts minuts va gaudir d’aquest avantatge. Una vegada el nostre equip va remuntar, el FS Sant Cugat va jugar amb atac de cinc i encara que va poder empatar, una recuperació de pilota defensant aquesta inferioritat va permetre marcar el gol del triomf. Per part colomenca van anotar Noe (3) i Leyre.

Amb els gols d’Akim (2), Jorge Andrés i José, el juvenil es va imposar a Les Corts (4-2) i segueix líder una setmana més. L’equip dirigit per Miguel Ángel Tabarés no va jugar de manera vistosa i dinàmica com en les últimes jornades, però va aconseguir una important victòria en un partit en què la gran actuació del nostre porter, Walter, va ser clau per a sumar els tres punts i seguir amb la bona dinàmica de l’equip.

D’altra banda, el cadet va empatar davant Les Corts amb gols de Luca (2), Jan i Ángel, mentre que l’infantil va vèncer al Palafolls (0-8) amb Leo Cuartero (2), Álex Delcan (2), Xavi Molist (2), Eric Segú i Teo Domínguez com a golejadors. L’aleví va sumar els tres punts en pista del Martorell (0-3) amb un doblet de Raúl Pedrosa i un gol en pròpia porteria. Finalment, el benjamí va guanyar a Racing Pineda i el minibenjamí va fer el mateix contra Castelldefels, proclamant-se així campió de la seva lliga de classificació de Copa Catalunya.

Jan Carreño amb Espanya sub-17

Jan Carreño es va concentrar amb la selecció espanyola sub-17  la setmana passada a Las Rozas.  El nostre jugador va participar en un amistós contra el juvenil de Movistar Inter (3-3) que va posar el punt i final a la seva estada amb l’equip nacional.